Συγκλονίζει αστυνομικός που κουβάλησε κοριτσάκι στα χιόνια - Η μικρή ήταν να κάνει χειρουργείο

Συγκλονίζει αστυνομικός που κουβάλησε κοριτσάκι στα χιόνια  - Η μικρή ήταν να κάνει χειρουργείο

ι συγκινητικές εικόνες από τον απεγκλωβισμό του μικρού κοριτσιού έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης, αστυνομικοί μετέφεραν το κορίτσι το οποίο έπρεπε σύντομα να χειρουργηθεί στην πλάτη τους, μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ' όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους.
 
Ο πατέρας της μικρής, φανερά συγκινημένος, μίλησε στον Alpha και ευχαρίστησε τον αστυνομικό που βοήθησε την 11χρονη κόρη του:

«Λες και ήταν παιδί του, χωρίς δεύτερη κουβέντα, είπε στη μικρή "έλα ανέβα να σε κάνω γαϊδουράκι". Συγκινήθηκα, γιατί, λέω, υπάρχουν και άνθρωποι, το τυλιξαν με μια αλουμινοκουβέρτα, το πήραν στην πλάτη να διασχίσουμε την Αττική Οδό μέχρι να φτάσουμε στο τζιπάκι» είπε, ενώ περιέγραψε και την αγωνία του μέχρι την διάσωση από την ομάδα της ΟΠΚΕ: «Η μικρή ήταν να κάνει χειρουργείο την επόμενη μέρα, πείναγε, προσπαθούσα να βρω φαγητό, νερό... Όσο πέρναγε η ώρα πόναγε το κεφάλι της, μου έλεγε "μπαμπά πιάσε μου το κεφάλι σφιχτά, πονάει"». 

Από την πλευρά του ο 37χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ δήλωσε: «Είχα την τύχη και την τιμή να μεταφέρω αυτό το μικρό παιδάκι στην πλάτη μου, και να το οδηγήσω σε ασφαλές σημείο. Το πρώτο και μοναδικό μας μέλημα ήταν να προστατεύσουμε το παιδάκι από τις καιρικές συνθήκες. Μας ζήτησε τη βοήθειά μας, να βοηθήσουμε αυτό το μικρό παιδάκι, να το οδηγήσουμε σε ασφαλές σημείο καθώς ήταν επιτακτική ανάγκη να χειρουργηθεί την επόμενη μέρα»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα