Κίνηση τώρα: Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα - Ποιοι δρόμοι είναι στο κόκκινο

Κίνηση τώρα: Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα - Ποιοι δρόμοι είναι στο κόκκινο

Με τεράστια υπομονή πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι οδηγοί στους δρόμους της Αθήνας, καθώς το μποτιλιάρισμα στους δρόμους είναι τεράστιο. Οι κεντρικοί οδικοί άξονες είναι στο κόκκινο, ενώ κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στην Εθνική Οδό και σημαντικά προβλήματα με την κίνηση υπάρχουν στην Αττική Οδό.

Στην Εθνική η και Τόσο στο ρεύμα της ανόδου όσο και σε αυτό της καθόδου η κατάσταση είναι αδιανόητη. Τα οχήματα παραμένουν εδώ και αρκετή ώρα ακινητοποιημένα ενώ οι οδηγοί αναμένουν καρτερικά εντός των αυτοκινήτων τους. Σημαντικά τα προβλήματα που παρατηρούνται στην Αττική Οδό, από τη Νερατζιώτισσα μέχρι και το ΣΚΑ Αχαρνών.

 Κίνηση
«Βουλιάζει» η λεωφόρος Κηφισίας

Απελπιστική και η κατάσταση στην λεωφόρο Κηφισίας. Από το ύψος του δημαρχείου Αμαρουσίου μέχρι και το Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Τα πιο έντονα προβλήματα παρατηρούνται στο Ψυχικό και στα δύο ρεύματα ενώ κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί και στο ύψος του ξενοδοχείου «President». 
Έντονο μποτιλιάρισμα και στη λεωφόρο Συγγρού στη λεωφόρο Μεσογείων, στην Κατεχάκη καθώς και τα στενά γύρω από το κέντρο της πόλης.