Θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα: Νεκρός ο αδελφός της βουλευτού της Ν.Δ., Κατερίνας Μονογυιού

Θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα: Νεκρός ο αδελφός της βουλευτού της Ν.Δ., Κατερίνας Μονογυιού

Μια ανείπωτη τραγωδία γράφτηκε στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης, 13.01.2022, με έναν 45χρονο άνδρα να βρίσκει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο μετά από ένα σοκαριστικό τροχαίο.

Η πρόσκρουση του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες και ο οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σε ό, τι αφορά την ταυτότητα του οδηγού της Ferrari, υπήρχε εξαρχής καταιγισμός πληροφοριών, ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για τον αδερφό της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Μονογιού. Στις εικόνες φαίνεται το μοιραίο όχημα να έχει πάρει και φωτιά, ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται τι… απέμεινε. Πραγματικό συγκλονιστικές εικόνες

Επειτα από σφοδρή σύγκρουση, μια Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες. Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τον 45χρονο, Γιώργο Μονογυιό, ο οποίος είναι αδελφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία είναι τραυματισμένη αλλά έχει τις αισθήσεις της.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας, ενώ η σύζυγός του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα