Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Φοβάμαι για τη ζωή μου, θα ξαναέρθει να με σκοτώσει

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Φοβάμαι για τη ζωή μου, θα ξαναέρθει να με σκοτώσει

Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές....

Η γυναίκα που έζησε την ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα και κακοποιήθηκε από τον πρώην σύντροφό της κατέθεσε για περίπου 5 ώρες στον ανακριτή.

Ο Αιγύπτιος πρώην σύντροφός της με απειλή μαχαιριού την πήγε σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και την κακοποίησε, κρατώντας την όμηρο, ενώ απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου. 

Ο 34χρονος δράστης θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή για το κακούργημα της αρπαγής, καθώς και για πέντε ακόμα πλημμελήματα.
 
Μετά το τέλος της κατάθεσης η 30χρονη δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Εχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της».

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της 30χρονης, Κωνσταντίνος Γώγος, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η εντολέας του κατέθεσε στον ανακριτή όλες τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Επιπλέον, ανέφερε ότι «η εντολέας μου ανησυχεί πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα