Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την ομηρία - Οι Αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τον δράστη

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την ομηρία - Οι Αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τον δράστη

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την ομηρία γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί γύρω στις 20:00 έκαναν έφοδο στο κτίριο και συνέλαβαν τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε από τον επικεφαλής της Αστυνομίας να γίνει έφοδος στο διαμέρισμα, όπως και έγινε. Έτσι έσωσαν τη γυναίκα και συνέλαβαν τον 30χρονο. 

Αστυνομικοί κατόρθωσαν να αιφνιδιάσουν και να ακινητοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είχε προηγηθεί καβγάς του άνδρα με τη σύντροφό του σε διαμέρισμα όπου διαμένουν στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αλκιβιάδου.

Το χρονικό της ομηρίας

Ένας άνδρας Αιγυπτιακής καταγωγής, άρπαξε υπό την απειλή μαχαιριού μια γυναίκα Βουλγαρικής καταγωγής από το σπίτι της στο Γαλάτσι, και την οδήγησε σε διαμέρισμα στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα. Εκεί, στον δεύτερο όροφο, κρατά όμηρο τη γυναίκα και μάλιστα απειλεί να τινάξει στον αέρα όλη την πολυκατοικία, υπό την απειλή μιας φιάλης υγραερίου.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας, το ΕΚΑΒ και πλήρωμα της Πυροσβεστικής προληπτικά, μήπως χρειαστεί άμεση επέμβαση, ενώ η πολυκατοικία εκκενώθηκε.

Την Αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή του θύματος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της γυναίκας που κρατείται όμηρος, η οποία και ενημέρωσε για το συμβάν τις Αρχές, ο 30χρονος βρέθηκε στο σπίτι τους στο Γαλάτσι όπου με τη χρήση μαχαιριού απείλησε τους υπόλοιπους και άρπαξε τη γυναίκα με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέσεις. Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι ο δράστης ήταν ένα πρόσωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα, με τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας να έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα