Έδεσσα: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος που ξυλοκόπησε 17χρονη - Αρνείται τις κατηγορίες

Έδεσσα: Στον εισαγγελέα ο  33χρονος που ξυλοκόπησε 17χρονη - Αρνείται τις κατηγορίες

Ανέκφραστος και χωρίς να πει λέξη οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 33χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 17χρονη σύντροφό του όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.
Μετά από μήνυση της μητέρας της ανήλικης σε βάρος του, οι αστυνομικοί, που τον αναζητούσαν, τον εντόπισαν χθες κρυμμένο σε καλύβα σε χωριό της Αλμωπίας.

Η μητέρα της 17χρονης, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, έφτασε στην εισαγγελία, προκειμένου να δηλώσουν υποστήριξη κατηγορίας.

Της έστησε καρτέρι
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε κλαίγοντας στους αστυνομικούς η 17χρονη, ο 33χρονος της είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της. Την ώρα που έβαζε τα κλειδιά στην πόρτα, εκείνος την αιφνιδίασε και άρχισε να την χτυπά.

Αφού την άρπαξε από τα μαλλιά, την έσυρε στον δρόμο χτυπώντας την ταυτόχρονα, ώσπου τελικά την έβαλε στο αυτοκίνητό του.

«Όταν συνειδητοποίησε ότι από τα χτυπήματα η κοπέλα αιμορραγούσε, της έδωσε μωρομάντηλα λέγοντάς της να μην τολμήσει να πει τίποτα στη μητέρα της. Η ίδια του είπε ότι θα τον καταγγείλει. Ξυπόλητη και μέσα στα αίματα κατάφερε να φτάσει μέχρι την πόρτα του σπιτιού της», σημείωσε ο Αντώνης Ξυλουργίδης, δικηγόρος οικογένειας 17χρονης.

Η 17χρονη έντρομη έφτασε στο σπίτι της και η μητέρα της, αντικρίζοντας το παιδί της σε αυτήν την κατάσταση, αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία. Ο φόβος δε, ήταν τόσο μεγάλος που μάνα και κόρη κλειδώθηκαν στο διαμέρισμα μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Ο εισαγγελέας άσκησε στον 33χρονο δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή, απειλή, εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Ο 33χρονος απολογείται σήμερα στον ανακριτή.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα