Στο Παρίσι η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Αννίτα Ναθαναήλ

Στο Παρίσι η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Αννίτα Ναθαναήλ

Στο Παρίσι βρίσκονται η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Αννίτα Ναθαναήλ. Όπως είναι γνωστό οι δύο γυναίκες έχουν γίνει πλέον πολύ καλές φίλες. 

Σύμφωνα με το okmag, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Αννίτα Ναθαναήλ μετέβησαν στην Πόλη του Φωτός για να συναντήσουν έναν εξειδικευμένο γιατρό. Το ταξίδι τους έχει ως σκοπό τη συμβουλή από επιστήμονες που είναι εξειδικευμένοι στα χημικά εγκαύματα για να επόμενα βήματα της διαδικασίας αποκατάστασής της Ιωάννας, καθώς οι ειδικοί που την παρακολουθούν θέλουν να διαπιστώσουν την πρόοδό της και πώς έχει ανταποκριθεί μέχρι σήμερα ο οργανισμός της. Στο συγκεκριμένο ταξίδι δεν είναι προγραμματισμένο να κάνει κάποια θεραπεία.

Οι δύο γυναίκες ανέβασαν stories στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Πρόκειται για ειδυλλιακά στιγμιότυπα από τους δρόμους του Παρισιού. Όπως δείχνουν μέσα από τα ολιγόλεπτα βίντεο, στον ελεύθερο χρόνο τους κάνουν βόλτες στο στολισμένο Παρίσι. Και οι δύο δηλώνουν ερωτευμένες με την γαλλική πρωτεύουσα, ενώ έμειναν εντυπωσιασμένες από τον στολισμό-υπερπαραγωγή στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων με τα εκατομμύρια κόκκινα λαμπάκια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO