Μάχη για ένα κρεβάτι στη ΜΕΘ δίνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Κελεσίδης

Μάχη για ένα κρεβάτι στη ΜΕΘ δίνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Κελεσίδης

Μάχη με τον κορωνοϊό έδινε και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Παναγιώτης Κελεσίδης που διασωληνώθηκε αν και διπλά εμβολιασμένος. Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλευεται και η κόρη του πρώην βουλευτη του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη που διαγνώστηκε θετική στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και παραμένει διασωληνωμένη εδώ και 30 ημέρες.
Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ έδινε τη δική του μάχη με τον κορωνοϊό ο Παναγιώτης Κελεσίδης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου με αναπνευστικά προβλήματα στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Από τότε, ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να βρεθεί κρεβάτι σε μονάδα εντατικής θεραπείας για τον 71χρονο που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες δόξες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Θρύλου.Ο Παναγιώτης Κελεσίδης που έχει κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου, νόσησε την περασμένη εβδομάδα και η κατάστασή του επιδεινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

«Μιλούσαμε όλοι μαζί του καθημερινά. Και το Σάββατο το πρωί μιλούσαμε μαζί και το Σάββατο το μεσημέρι. Από το Σάββατο το βράδυ επιδεινώθηκε η κατάσταση και εκρίθη, κατόπιν εντολής των γιατρών να μεταφερθεί στο νοσοκομείο», δήλωσε ο Αντώνης Γλύκας, γ.γ συνδέσμου βετεράνων Ολυμπιακού.

Η κατάσταση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή κρίθηκε από την πρώτη στιγμή σοβαρή και οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή του, κάτι που έγινε εκτός ΜΕΘ καθώς δεν υπήρχε στο Τζάνειο διαθέσιμη κλίνη. Αμέσως άρχισε ένας αγώνας δρόμου που το απόγευμα της Τρίτης είχε θετική έκβαση.

megatv

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO