Δεν ήταν δικό μου το όπλο. Δεν έστησα ενέδρα. Με συκοφαντούν

Δεν ήταν δικό μου το όπλο. Δεν έστησα ενέδρα. Με συκοφαντούν

Με συκοφαντούν και έχουν γράψει στην δικογραφία ψευδώς ότι εγώ έστρεψα το όπλο στο παιδί μου, σε καμία περίπτωση. Για το παιδί μου θα έδινα και διαθέτω τη ζωή μου, για αυτό το παιδί ζω, γι’ αυτό το παιδί γίνονται όλα.

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε σήμερα Τρίτη η 49χρονη εικαστικός που κατηγορείται ότι έστησε ενέδρα στον 68χρονο οφθαλμίατρο και πατέρα της κόρης της.

Η 49χρονη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Δεν ήταν δικό μου το όπλο
Η 49χρονη, πριν οδηγηθεί στα δικαστήρια, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS υποστηρίζοντας ότι το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο δεν ήταν δικό της.

Προστάτευσα την ζωή του παιδιού μου. Δεν πήγα να του στήσω ενέδρα, δεν πήρα ένα όπλο να πυροβολήσω, για όνομα του Θεού. Πέντε χρόνια στερούμαι το παιδί μου, πώς αφαιρείτε ένα παιδί από την μάνα χωρίς λόγο;.

Δεν έστησα ενέδρα
Η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αρνείται κατηγορηματικά τα όσα έχει καταθέσει η κόρη της στις αστυνομικές Αρχές για το πώς ο πατέρας της πυροβολήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ωστόσο, διαφορετική ήταν η κατάθεση της μικρής.

«Όταν κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο, η μάνα μου άρχισε να βρίζει τον πατέρα μου και έβγαλε από την τσάντα της ένα πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε αρχικά στον τοίχο και στη συνέχεια τον πατέρα μου, αν θυμάμαι καλά, στο στομάχι».

H 49χρονη επιμένει πως τα όσα συνέβησαν έγιναν επειδή ήθελε να προστατέψει τη ζωή του παιδιού της. Ωστόσο η κόρη της και πρόσωπα από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του οφθαλμιάτρου τη διαψεύδουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα