Οι αρνητές της απογραφής είναι εδώ! Βλέπουν μυστική σύνδεση με τα εμβόλια

Οι αρνητές της απογραφής είναι εδώ! Βλέπουν μυστική σύνδεση με τα εμβόλια

Οι αρνητές της απογραφής είναι εδώ και έχουν εξαπολύσει ένα μπαράζ σχολίων στα social media με στόχο να προτρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους να μην λάβουν μέρος καθώς όπως γράφουν συνδέεται με τη διαδικασία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Οι εν λόγω αρνητές όχι μόνο δεν δέχονται στο σπίτι τους απογραφείς για τη συνηθισμένη διαδικασία αλλά αρνούνται να συμπληρώσουν και τα δελτία ηλεκτρονικά. Η σύνδεση της απογραφής με τον εμβολιασμό που υπάρχει στο μυαλό τους βασίζεται κυρίως στο σήμα της ΕΛΣΤΑΤ, που όπως λένε παραπέμπει στον κορωνοϊό.

Το κύμα αρνητών επιβεβαιώνουν και ορισμένοι απογραφείς που όπως λένε προσπαθούσαν να πιστέψουν στα αυτιά και στα μάτια τους, μέσα σε ορισμένα σπίτια.

Κάπως έτσι Twitter και Facebook έχουν μετατραπεί σε πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ των αρνητών της απογραφής και των άλλων χρηστών.

Για την ιστορία πάνω από 60.000 απογραφείς συνεχίζουν να επισκέπτονται σπίτια και να παραδίδουν το ειδικό έντυπο με το μοναδικό κωδικό για κάθε νοικοκυριό ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ηλεκτρονικά. Μια διαδικασία που ήδη έχει βάλει φωτιά στα social media και όχι μόνο.

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα