Στα κρατητήρια ο συζυγοκτόνος της Ιεράπετρας - Βίντεο με την διαδρομή που ακολούθησε

Στα κρατητήρια βρίσκεται πλέον ο συζυγοκτόνος της Ιεράπετρας, ο οποίος δολοφόνησε με 16 μαχαιριές την 48χρονη Νεκταρία, αφού οι γιατροί έκριναν ότι μπορούσε να βγει από το νοσοκομείο.

Στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο του MEGA έχει καταγραφεί η διαδρομή που ακολούθησε ο 54χρονος συζυγοκτόνος πάνω στη μοτοσικλέτα του, πριν σκοτώσει με 16 μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο 54χρονος φοράει κράνος και μαύρα ρούχα και κινείται σε κεντρικό δρόμο που οδηγεί στον χώρο εργασίας της Νεκταρίας. Στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου η άτυχη γυναίκα βρήκε δολοφονήθηκε άγρια με ένα κουζινομάχαιρο 30 εκατοστών. Ο θάνατός της ήταν σχεδόν ακαριαίος.

Νωρίς το πρωί και με άκρα μυστικότητα ο 54χρονος δράστης μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας καθώς θεωρείται πλέον υγιής, ύστερα από τα τραύματα που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του. Θα κρατηθεί εκεί μέχρι την προσεχή Τρίτη όπου αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της Νεάπολης.

«Καμία λιγότερη, καμία μόνη»
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα 100 περίπου άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό μέγαρο Ιεράπετρας όπου κρατείται ο 54χρονος θέλοντας να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα.

«Κάτω τα χέρια σας απ’ τις ζωές μας. Καμία λιγότερη, καμία μόνη» ήταν το κεντρικό τους σύνθημα.

Η μεγάλη κόρη της οικογένειας ζήτησε από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα να αναλάβει την υπόθεση. «Περιμένουμε να απολογηθεί ο κατηγορούμενος και θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας» σημείωσε ο δικηγόρος στο MEGA.

Ακόμα και σήμερα, δύο 24ωρα μετά το στυγερό έγκλημα ο συζυγοκτόνος δεν έχει ζητήσει συγνώμη για την πράξη του. Αποκαλυπτικοί είναι και οι διάλογοι με τον γιο του που προσπαθούσε να τον μεταπείσει να μην αυτοκτονήσει την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην κορυφή του γκρεμού.

Συζυγοκτόνος: Πού είναι η μάνα σου;

Γιος: Είναι στο νοσοκομείο

Συζυγοκτόνος: Άρα ζει

Γιος: Ναι, είναι στην εντατική

Συζυγοκτόνος: Ήμουν καλός πατέρας, για εσάς το έκανα

Στο πλευρό των τεσσάρων παιδιών της, τα οποία είδαν τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, στέκονται συγγενείς, ενώ αναμένονται και ψυχολόγοι προκειμένου να τα στηρίξουν.

Παράλληλα, τρόπο για να βοηθήσει την οικογένεια αναζητά και η τοπική κοινωνία, με το Γηροκομείο Ιεράπετρας να προσφέρει μια θέση εργασίας σε κάποιο από τα παιδιά της άτυχης Νεκταρίας.

mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα