Μοσχάτο: Προκαλεί ο καθηγητής - Έχω έντονο βλέμμα, μου έλεγαν ότι μοιάζω στον Κλούνεϊ

Μοσχάτο: Προκαλεί ο καθηγητής - Έχω έντονο βλέμμα, μου έλεγαν ότι μοιάζω στον Κλούνεϊ

Σε καμία περίπτωση το συμβάν για το οποίο κατηγορούμαι δεν έχει ούτε ένα εκατομμυριοστό της αλήθειας ως ψήγμα. Σε καμία.

Ισχυρίστηκαν κάποιες μαθήτριες ότι έχω έντονο βλέμμα σε επίμαχα σημεία το οποίο δεν ισχύει. Εγώ δηλαδή έχω κάποιο έντονο βλέμμα, ισχύει αυτό την ώρα του μαθήματος όπως κοιτάω τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Ο 45χρονος καθηγητής ο οποίος συνελήφθη και παύθηκε από τα καθήκοντά του, ύστερα από καταγγελία 11χρονου κοριτσιού για παρενόχληση μέσα στην τάξη, σε σχολείο του Μοσχάτου, συνεχίζει όχι μόνο να αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται αλλά και να προκαλεί. Ο ίδιος έχει συλληφθεί, ενώ η υπόθεσή του θα εκδικαστεί στις 2 Νοεμβρίου, καθώς ζήτησε και πήρε αναβολή.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κοριτσιού, ο καθηγητής της είπε να βγάλει την μπλούζα και να ξαπλώσει προκειμένου να της κάνει μασάζ, ενώ την χάιδευε στον λαιμό. Η μαθήτρια αρνήθηκε φεύγοντας τρέχοντας και το είπε αμέσως στους γονείς της, όπου εκείνοι ενημέρωσαν τις Αρχές. 

Ο 45χρονος υποστηρίζει πως δεν βρέθηκε μόνος του μέσα στην αίθουσα του σχολείου μετά το τέλος του μαθήματος με την 11χρονη, ούτε ότι της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της για να της κάνει μασάζ και να ξαπλώσει.

«Σε καμία περίπτωση το συμβάν για το οποίο κατηγορούμαι δεν έχει ούτε ένα εκατομμυριοστό της αλήθειας ως ψήγμα. Σε καμία. Τα παιδιά σε κάθε διδακτική ώρα που έχω φεύγουν όλα μαζί και ακολούθως εγώ φεύγω. Την συγκεκριμένη μέρα είχα εφημερία και αν δεν παρίστασαι στην εφημερία στο προαύλιο και συμβεί κάτι, ο μη γένοιτο, έχεις βαρύτατες κυρώσεις», ισχυρίστηκε o ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, Tlive. 

Όσον αφορά στους ισχυρισμούς μαθητριών πως ο καθηγητής τις κοιτούσε με έντονο βλέμμα στα επίμαχα σημεία του σώματός τους, απάντησε: «Ισχυρίστηκαν κάποιες μαθήτριες ότι έχω έντονο βλέμμα σε επίμαχα σημεία το οποίο δεν ισχύει. Εγώ δηλαδή έχω κάποιο έντονο βλέμμα, ισχύει αυτό την ώρα του μαθήματος όπως κοιτάω τους μαθητές και τις μαθήτριες».

Σημειώνεται επίσης πως σε σχόλιο στο προφίλ του στο Facebook, στο οποίο κάποιος τού αναφέρει το όνομα του Τζορτζ Κλούνεϊ, υπονοώντας πως του μοιάζει, εκείνος απαντά: «Σαν τον Κλούνεϊ μου έλεγαν δύο milfs, πέρυσι στο γραφείο, σαν τον Κλούνεϊ οι μαθητριούλες φέτος, άλλος τώρα, θα το καβαλήσω το καλάμι και θα ψάχνω ατζέντη σε λίγο για Hollywood! Loooooool».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα