Αιγάλεω: Τα ρούχα του μαρτυρούσαν το έγκλημα - Ήρθα να παραδοθώ

Αιγάλεω: Τα ρούχα του μαρτυρούσαν το έγκλημα - Ήρθα να παραδοθώ

Την Δευτέρα απολογείται ο 20χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του την Τετάρτη το απόγευμα στο Αιγάλεω.

Ο μητροκτόνος ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.Με τις   κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορία, οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών για ίδια χρήση είναι αντιμέτωπος ο 20χρονος

Ο 20χρονος, που φέρεται να τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι την 55χρονη μητέρα του, την περασμένη Τετάρτη, μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω, οδηγήθηκε το απόγευμα στον εισαγγελέα.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε, από τη ΓΑΔΑ, στην Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής, που ανέλαβε την υπόθεση.

Παραδόθηκε με ματωμένα ρούχα

Ο 20χρονος που σκότωσε τη μητέρα στο Αιγάλεω το απόγευμα της Τετάρτης, παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομία Διεύθυνση Αττικής.

 Ο νεαρός μητροκτόνος εμφανίστηκε με μία ματωμένη μπλούζα, σε κατάσταση σοκ, φανερά μετανιωμένος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήξερε πως η μητέρα του πέθανε συμπληρώνοντας πως δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει.

Μάλιστα υποστήριξε ο νεαρός γιος του θύματος εάν ήξερε ότι η μητέρα του είχε πεθάνει ότι είχε παραδοθεί νωρίτερα.

  
Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα τη μάνα μου

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εμφανίστηκε Νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο 20χρονος γιος της 55χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο διαμέρισμα που διέμενε στο Αιγάλεω και ομολόγησε το έγκλημα.

Ο νεαρός ήταν αυτός που τηλεφωνήθηκε στην Αστυνομία και ειδοποιήθηκε για το συμβάν, χωρίς να πει ποιος ήταν ο δράστης, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το σπίτι της οικογένειας. Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τα αδέλφια του αλλά και το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, ο 20χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να είναι χρήστης ουσιών.

Ο μητροκτόνος οδήγησε αρχικά στα κρατητήρια του τμήματος Δίωξης Εγκλήσεις στη Ζωή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, που έχει αναλάβει την προανάκριση. 

Τι είπε ο άλλος γιος της άτυχης γυναίκας

Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του άλλου γιου της άτυχης γυναίκας από το Αιγάλεω που φέρεται να δολοφονηθεί από τον αδερφό του, λίγο μετά τη δολοφονία.

Είδα πολλά αίματα στα πλακάκια και μετά είδα μες στα αίματα τη μάνα μου, ήταν μια λίμνη ανέφερε στον ALPHA και πρόσθεσε πως πάγωσε από το θέαμα και δεν μπορούσε ούτε να πάρει τηλέφωνο να ειδοποιήσει κάποιον για βοήθεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο μικρότερος αδερφός του είχε απειληθεί με μαχαίρι πρόσφατα τη μητέρα τους, λέγοντας πως τη σκοτώσει, κάτι που του εκμυστηρεύτηκε η ίδια άτυχη μητέρα δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο ο 20χρονος προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Ίσως τη μισεί; Σως έχει ψυχολογικά; Έλεγε ότι σκοτώσει και μετά τα υπόλοιπα παιδιά. Μπορεί να ξανά έρθει, δεν ξέρω εξήγησε ο νεαρός.

Μαρτυρίες για το έγκλημα
Σύμφωνα με τον φίλο του γιου, ο φερόμενος ως δράστης είναι «ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Πριν κάποια χρόνια τον είχε πάρει η πρόνοια, ζούσε στο νέο Ηράκλειο σε ένα ίδρυμα. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά είχε πεθάνει ο ίδιος, δεν μπορούσε να βγάλει πέρα, οπότε έκρινε η πρόνοια ότι παιδί πρέπει να πάει σε ίδρυμα».

Είχε σε κάποιες περιπτώσεις παραβατική συμπεριφορά. Αλλά η οικογένεια είχε περάσει πολλά. Ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης. Έπαιρναν ένα επίδομα, δεν τους βοηθούσε κανείς. Η μητέρα είχε σωματική αναπηρία. Ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια , σημείωσε.
Ο Γείτονας της άτυχης γυναίκας δήλωσε πως βρισκόταν στο μπαλκόνι και άκουσε τον πιτσιρικά να λέει σκότωσε τη μάνα ο Ανδρέας. Φώναζε βοήθεια. Τον ρώτησα που πήγε ο Ανδρέας και μου απάντησε ότι πήγεξε από το μπαλκόνι. Πήρα αμέσως την αστυνομία.

Ο γείτονας πρόσθεσε πως μένει στη γειτονιά εδώ και 20 χρόνια και ότι «υπήρχαν συχνοί τσακωμοί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα