Μέγαρα: Νέο ατύχημα σε αγώνα με μηχανές – Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σκουτεράκι

Μέγαρα: Νέο ατύχημα σε αγώνα με μηχανές – Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σκουτεράκι

Σοκάρει το βίντεο με ατύχημα σε αγώνες με μηχανή στα Μέγαρα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής και κατέληξε στο έδαφος  κάνοντας τούμπες

Χτύπησε μάλιστα σοβαρά, υπέστη κατάγματα και τα σπασμένα πλευρά του τρύπησαν τον πνεύμονά του.

Πρόκειται για αγώνα ταχύτητας που έγινε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στην πίστα των Μεγάρων.

 Στο βίντεο που δημοσιεύει η σελίδα spartanews.gr, φαίνεται η στιγμή του ατυχήματος με τον αναβάτη της μηχανής να εκτοξεύεται και να πέφτει στο έδαφος.

Σύμφωνα δε με όσα καταγγέλλει ο ίδιος, οι διοργανωτές του αγώνα δεν άφησαν το ασθενοφόρο να τον πάει εγκαίρως στο νοσοκομείο για να μην τον διακόψουν, μετέφεραν τον τραυματία εκτός πίστας με βέσπα και τον πήγαν στο νοσοκομείο δύο ώρες αργότερα παρά τον σοβαρό τραυματισμό του.

«Δεν ήθελαν να σταματήσουν τον αγώνα»

Ο Βασίλης Στάμου, ο οδηγός που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα μίλησε στον Alpha. «Δεν σταμάτησε ποτέ ο αγώνας. Πέρασε κάθετα την πίστα ένα βεσπάκι μαζί με το ασθενοφόρο με το γιατρό. Ηρθε το ασθενοφόρο δίπλα μου, κατέβηκε ο γιατρός, με ρώτησε πως αισθάνομαι. Του είπα ότι πονάω πολύ στο στήθος και ανασαίνω με δυσκολία. Και μου λέει: ”Ανέβα στο βεσπάκι να σε πάει στο μποξ”. Εκεί τα έχασα. Μου το είπε ο γιατρός και ο βοηθός αλυτάρχη που είχε το βεσπάκι. Πολύ κακώς ανέβηκα. Δεν το σκέφτηκα, δεν ξέρω πάγωσα. Έσπασα πολλά πλευρά, αλλά δύο από αυτά ήταν σπασμένα και ήταν πάρα πολύ αιχμηρά και ήταν αυτά που μου έκαναν τη ζημιά και καρφώθηκαν στον πνεύμονα. Προτίμησαν να συνεχίσουν τους αγώνες και να με κρατούν εκεί έως να επιστρέψει το ασθενοφόρο από το προηγούμενο περιστατικό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα