Ανησυχία για τις αυξημένες εισαγωγές στα νοσοκομεία. Ξέφρενο κορoνοπάρτι στο ΑΠΘ

Ανησυχία για τις αυξημένες εισαγωγές στα νοσοκομεία. Ξέφρενο κορoνοπάρτι στο ΑΠΘ

Τον κώδωνα του κινδύνου για τους ανεμβολίαστους πολίτες κρούουν οι επιστήμονες, ενώ παράλληλα συστήνουν τρίτη δόση για όλους όσους έχει ανοίξει η πλατφόρμα. Την ώρα που το κύμα ανεμβολίαστων ασθενών γεμίζει τα νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ απίστευτες σκηνές στη διάρκεια κορoνοπάρτι.
Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες περισσότερα από 1500 άτομα διασκέδαζαν χωρίς μέτρα και αποστάσεις στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

DJ, ποτά και απίστευτος συνωστισμός τη στιγμή που στο πανεπιστήμιο την προηγούμενη εβδομάδα εντοπίστηκαν 3 κρούσματα.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που κύμα ανεμβολίαστων ασθενών «πνίγει» τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Κρεβάτια και εντατικές γεμίζουν από πολίτες που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο. Σε Μακεδονία και Θράκη 125 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι, οι 116 εκ των οποίων ανεμβολίαστοι.

Ένας 29χρονος στα Τρίκαλα κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας από επιπλοκές του ιού. Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους ανεμβολίαστους πολίτες, ενώ παράλληλα συστήνουν Τρίτη δόση για όλους όσους έχει ανοίξει η πλατφόρμα.

Χθες οι διασωληνωμένοι άγγιξαν τους 368, ενώ πλέον τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη. Στην κόκκινη ζώνη πέρασαν Έβρος και Μαγνησία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα