Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Δεν έχει εντοπιστεί ακόμα η 15χρονη αγνοούμενη

Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Δεν έχει εντοπιστεί ακόμα η 15χρονη αγνοούμενη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 15χρονης η οποία στις 25/09/2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.

 
Η νεαρή κοπέλα δεν έχει εντοπιστεί ακόμα και το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναδημοσίευσε τη φωτογραφία της, επικαιροποιημένη, με σκοπό τη διευκόλυνση για τον άμεσο εντοπισμό της.

Η Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), 15 ετών, αφγανικής καταγωγής εξαφανίστηκε στις 25/09/2021 και ώρα 20:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη, στις 28/9/2021, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.) κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο. 

Σήμερα, 30/9/2021, γίνεται αναδημοσίευση, της αφίσας εξαφάνισης της Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), με επικαιροποιημένη  φωτογραφία της ανήλικης, με σκοπό τη διευκόλυνση για τον άμεσο εντοπισμό της.

   
Η Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.) έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φόρεμα και λευκά αθλητικά παπούτσια. 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας