Παναγιώτης Ψωμιάδης: Στις φλόγες το αυτοκίνητό του εν κινήσει - Ούτε φρένα είχα ούτε έλεγχο του τιμονιού

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Στις φλόγες το αυτοκίνητό του εν κινήσει - Ούτε φρένα είχα ούτε έλεγχο του τιμονιού

Περιπέτεια για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που πήρε φωτιά το αυτοκίνητο του εν κινήση

Όπως περιέγραψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, είδα ξένες φλόγες να βγαίνουν από το καπό ενώ η ταχύτητά του ήταν μόλις 60 χλμ.

Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου… 1000μ πριν από το χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πήγαμε με 60 χλμ είδαμε φλόγες να βγαίνω από το καπό… Ούτε φρένα δεν είχα τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του στην αγορά μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα ”αναφέρει στην ανάρτηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος δημοσίευσε και αρκετές φωτογραφίες.

Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν έκλεισαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε… .. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα…. Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω… ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν από 5 μέρες… ”προσθέτει.

 Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η οποία βρίσκεται στο δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία…. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστούν… Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε… Και εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά…. Σίγουρα κάτι δεν μου πάει καλά τον τελευταίο χρόνο… .. Τα σοβαρά χτυπήματα δεν είναι τυχαία… .Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας ”κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα