Άγ. Παντελεήμονα: Κυκλώματα εκβιαστών, υποθέσεις μαστροπείας και ναρκωτικών εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Άγ. Παντελεήμονα: Κυκλώματα εκβιαστών, υποθέσεις μαστροπείας και ναρκωτικών εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Στα κυκλώματα εκβιαστών που λυμαίνονται την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και του Αγίου Παύλου στο κέντρο της Αθήνας, αναζητούν οι αστυνομικοί τους φυσικούς αυτουργούς της εν ψυχρώ μαφιόζικης δολοφονίας ενός 39χρονου άνδρα Αλβανικής καταγωγής, το βράδυ της Κυριακής, έξω από καφετέρια της περιοχής.

Οι δράστες φέρονται επαγγελματίες του είδους, καθώς πυροβόλησαν τον 39χρονο δυο φορές στο κεφάλι και μια στην κοιλιακή χώρα, προκειμένου να είναι σίγουροι για το δολοφονικό τους αποτέλεσμα.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής, «ξεψάχνισαν» αμέσως το παρελθόν του θύματος με αποτέλεσμα να διαπιστώσουν πως είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και μαστροπείας, ενώ φέρεται να διατηρούσε στην περιοχή μια καφετέρια, ένα κέντρο διασκέδασης, κι ένα... στούντιο μασάζ.

Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια είχαν φτάσει πληροφορίες στο αρμόδιο Τμήμα της Ασφάλειας για τον 39χρονο, καθώς φαίνεται να είχε ανεβάσει το… «επίπεδο» ασχολούμενος πια ακόμα και με πώληση «προστασίας», σε καταστήματα της περιοχής, δημιουργώντας την δική του ομάδα εκβιαστών. 

Φαίνεται πως η κίνηση αυτή ενόχλησε άλλες ομάδες κακοποιών που θέλουν να επεκταθούν στην περιοχή, καθώς τα τελευταία χρόνια, τόσο στον Άγιο Παντελεήμονα, όσο και στην περιοχή του Αγίου Παύλου όπου και διεπράχθη η δολοφονία, η κίνηση έχει ανέβει διότι όλο και νέα νυχτερινά καταστήματα κυρίως κακόφημα ανοίγουν, με αποτέλεσμα το μαύρο χρήμα που διακινείται να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. 

 Οι αστυνομικοί περιμένουν υπομονετικά να δουν τις επόμενες κινήσεις στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι θέλουν να «μπουν» εκεί και ν’ ασκήσουν τον δικό τους έλεγχο στα καταστήματα πάντα βέβαια με το αζημίωτο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα