Φολέγανδρος: Τι έκανε ο 30χρονος αμέσως μετά τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς - Το μήνυμα στην οικογένειά της

Φολέγανδρος: Τι έκανε ο 30χρονος αμέσως μετά τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς - Το μήνυμα στην οικογένειά της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το έγκλημα στη Φολέγαδρο με θύμα την 26χρονη από τον 30χρονο φίλο της  καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς.

Όπως αναφέρει το mega, ο 30χρονος αφού έριξε στο κενό την Γαρυφαλιά έφτασε κολυμπώντας σε άλλη παραλία, όπου και έμεινε για 28 ώρες, μέχρι που τον εντόπισαν οι αρχές. «Κατέστρεψα τη ζωή μου», ήταν το πρώτο πράγμα που είπε στους αστυνομικούς, χωρίς να ζητήσει συγγνώμη για τη δολοφονία της 26χρονης.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί τα κινητά τους τηλεφωνά, σημαντικά στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Υπάρχει πιθανότητα να τα εξαφάνισε ο δράστης.

Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς

Με σκυφτό το κεφάλι όπως και την πρώτη φορά της προσαγωγής του στον Εισαγγελέα ήταν και σήμερα ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος που οδηγήθηκε στις 10:00 το πρωί στον Ανακριτή στο Πρωτοδικείο της Νάξου, ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο 30χρονος την ώρα που έμπαινε στο περιπολικό όχημα της αστυνομίας για να μεταφερθεί και πάλι στο κρατητήριο, το μόνο που είπε είναι «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς».

Στο σημείο υπήρχαν και πολίτες που γιούχαραν τον 30χρονο φωνάζοντάς του «Ντροπή».

Στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι και ποτέ δεν περίμεναν το παιδί τους να φτάσει σε αυτή την πράξη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα