Ζωγράφου: Δραπέτης ψυχιατρείου είναι ο 54χρονος που σκόρπισε τρόμο. Βίντεο ντοκουμέντο

Ζωγράφου: Δραπέτης ψυχιατρείου είναι ο 54χρονος που σκόρπισε τρόμο. Βίντεο ντοκουμέντο

Δραπέτης ψυχιατρείου είναι ο 54χρονος άνδρας που σκόρπισε τρόμο να πανικό χθες το πρωί  στου Ζωγράφου, όταν άρχισε να επιτίθεται σε περαστικούς κρατώντας μαχαίρι, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα.
Ο 54χρονος είχε διαφύγει από το ψυχιατρείο τον Δεκέμβριο του 2020. Ο 54χρονος βγήκε από το σπίτι του και τραυμάτισε τέσσερις ανθρώπους σε χέρια και πόδια με το μαχαίρι. Ο δράστης στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Γρηγορίου Κουσίδη και άρχισε να τραυματίζει τον εαυτό του με το μαχαίρι.

Όπως δείχνει βίντεο ντοκουμέντο, ο 54χρονος δεν ήταν σε κατάσταση αμοκ, και μαχαίρωσε πολλές φορές πισώπλατα τον φούρναρη της περιοχής κ. Αρίστο που έπινε καφέ με έναν φίλο του, αλλά και τον φίλο του.

Στη συνέχεια πέρασε στον απέναντι δρόμο όπου τραυμάτισε έναν 17χρονο και μια γυναίκα που γυρνούσε από την λαϊκή.

Ο δράστης στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Γρηγορίου Κουσίδη και άρχισε να τραυματίζει τον εαυτό του με το μαχαίρι. Η αστυνομία κατάφερε να μπει στο σπίτι και να τον συλλάβει.

«Ήταν δυσάρεστο περιστατικό. Τρομοκράτησε πολύ τον κόσμο της περιοχής» δήλωσε στο MEGA ο αντιδήμαρχος Καθαριότης και δημοσιογράφος Δήμος Μπουλούκος.

«Υπήρχαν καταγγελίες στην αστυνομία για τον συγκεκριμένο. Είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Στο συγκεκριμένο μαγαζί ζητούσε συνεχώς τροφή. Ο ιδιοκτήτης κατάλαβε ότι δεν πάει άλλο και έτσι ξεκίνησαν όλα» πρόσθεσε.

«Έφτιαχνε καφέ και είδα ξαφνικά τον κ. Άρη να είναι κάτω. Νόμιζα ότι κάτι έπαθε, ότι λιποθύμησε. Είμαι πολύ σοκαρισμένη, ακόμα και τώρα δεν μπορώ να ηρεμίσω» δήλωσε στο MEGA η κ. Νεκταρία, αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης και εργαζόμενη στον φούρνο.

«Πριν πολύ καιρό ο 54χρονος ήταν σε αμόκ και είχε έρθει στον φούρνο και είχε σπάσει πράγματα» συμπλήρωσε η εργαζόμενη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα