Ηράκλειο: Εκπληκτική πρόταση γάμου στο διάσημο ενυδρείο – Πώς μπορούσε να αρνηθεί η μέλλουσα νύφη;

Ηράκλειο: Εκπληκτική πρόταση γάμου στο διάσημο ενυδρείο – Πώς μπορούσε να αρνηθεί η μέλλουσα νύφη;

Η πρόταση γάμου της χρονιάς έγινε στο Ηράκλειο, μέσα στο Ενυδρείο της πόλης. Οι εικόνες δείχνουν ένα μέρος από τα όσα έγιναν…

 
Το σκηνικό ήταν καθ’ όλα έτοιμο. Με τη συνεργασία των στελεχών του Ενυδρείου Κρήτης που φρόντισαν για τις λεπτομέρειες, εξασφάλισαν την απαραίτητη διακριτικότητα της στιγμής και επιμελήθηκαν τη ρομαντική ατμόσφαιρα, έγινε το Σάββατο (03-07-2021) μια πολύ διαφορετική και πολύ ρομαντική πρόταση γάμου με φόντο τον βυθό του Ενυδρείου.

Μέχρι και ο δύτης επιστρατεύτηκε για να εισπράξει ο μέλλων γαμπρός το πολυπόθητο «ναι» που γονατιστός πρόσφερε το δαχτυλίδι στην αγαπημένη του. Ο λόγος για τον Γιώργο και την Ουρανία, ένα νέο ζευγάρι που αντάλλαξε υποσχέσεις για μια ευτυχισμένη κοινή ζωή στη ρομαντική ατμόσφαιρα του Ενυδρείου Κρήτης.


Την ώρα που η νεαρή κοπέλα δεχόταν την πρόταση του αγαπημένου τους από τα μεγάφωνα ακουγόταν το τραγούδι του ζευγαριού, ενώ ο δύτης του Ενυδρείου πίσω από το γυαλί συμμετείχε δίνοντας ευχές με τον δικό του τρόπο. Το γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook το Ενυδρείο Κρήτης, αποδεικνύοντας πως ο ρομαντισμός δεν έχει χαθεί.

     
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα