Τι απαντά ο συζυγοκτόνος για Σούδα, έξοδα κηδείας και Διογάκη

Την ώρα που η κόρη του, η μικρή Λυδία που άφησε ορφανή από μητέρα βρίσκεται στην Αλόννησο στην αγκαλιά της γιαγιάς της και ο θόρυβος γύρω από το έγκλημα που ομολόγησε δεν λέει να κοπάσει, ο 33χρονος πιλότος παραμένει προκλητικός και αμετανόητος.
Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού δίνει τις δικές του απαντήσεις, σε μια σειρά από ισχυρισμούς που ακούστηκαν και γεγονότα που διαδραματίστηκαν και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο συζυγοκτόνος προσπαθεί να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Σαν σχολιαστής της υπόθεσης τοποθετείται για όλα. Υποκριτικά δηλώνει ικανοποιημένος που η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει στην Αλόννησο.

Στις νέες του δηλώσεις μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο 33χρονος αποφεύγει να αναφερθεί στο αποτρόπαιο έγκλημα. Δίνει τις δικές του απαντήσεις, στα όσα ακούστηκαν από την στιγμή που κρίθηκε προφυλακιστέος και ειδικά για το ότι η οικογένεια της 20χρονης Καρολίνα χρηματοδοτούσε το ζευγάρι.

«Εγώ τα πλήρωσα όλα»

Ο 33χρονος επιχειρεί να διαψεύσει τους γονείς της Καρολάιν για τα έξοδα της κηδείας. Κάνει λόγο για σκοπιμότητες και υποστηρίζει πως όλο το ποσό, το πλήρωσε ο ίδιος.

Σκοπιμότητες βλέπει και πίσω από τα όσα ακούστηκαν τόσο για ενδεχόμενη σχέση του με τον επιχειρηματία που αυτοκτόνησε πριν από λίγες μέρες, όσο και με τις αναφορές για ταξίδι στη Σούδα, είτε από τον ίδιο, είτε από την άτυχη Καρολάιν με άτομο του αντίθετου φύλου.

Η τελευταία διάψευση του πιλότου, έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα βρετανικής εφημερίδας για το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν.

Ο πιλότος συνεχίζει να ενημερώνεται για την κάθε εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση και όπως φαίνεται θα κάνει τις δικές του κινήσεις και τοποθετήσεις στρατηγικής σημασίας, ακόμα και μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλό με ξεκάθαρο στόχο να φτιάξει το προφίλ του πριν κριθεί στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα