Αυτά είναι τα μέλη της συμμορίας που έκανε διαρρήξεις καταστημάτων και κλοπές οχημάτων

Αυτά είναι τα μέλη της συμμορίας που έκανε διαρρήξεις καταστημάτων και κλοπές οχημάτων

Δίνονται στη δημοσιότητα, με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των πέντε κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που έκανε διαρρήξεις καταστημάτων και κλοπές οχημάτων.

 Εξαρθρώθηκε στις 7 Ιουνίου από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

 Οι τέσσερις από αυτούς έχουν συλληφθεί. Από αυτούς, οι τρεις είναι από την Αλβανία και ο ένας από το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν.

Το πέμπτο άτομο που δεν έχει συλληφθεί, είναι από το Κιλκίς.

 Δείτε εδώ τις φωτογραφίες τους και τα ονόματά τους

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και τον εντοπισμό των διαφευγόντων τη σύλληψη.

 Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα