ΑΠΘ: Άγνωστοι επιχείρησαν να κλέψουν μοτοσικλέτα κι επιτέθηκαν στον 39χρονο ιδιοκτήτη της

ΑΠΘ: Άγνωστοι επιχείρησαν να κλέψουν μοτοσικλέτα κι επιτέθηκαν στον 39χρονο ιδιοκτήτη της

Σε νυχτερινό κέντρο πλέον έχει μετατραπεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αφού αποτελεί σταθερό σημείο διοργάνωσης πάρτι κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Χθες όμως η συγκέντρωση διαλύθηκε από την αστυνομία, η οποία έφτασε όχι για το πάρτι, αλλά επειδή έλαβε κλήση από έναν 39χρονο ο οποίος βρισκόταν στον χώρο και έπεσε θύμα απόπειρας ληστείας. Άγνωστοι τον χτύπησαν στο κεφάλι προκειμένου να του κλέψουν το μηχανάκι. Η κάμερα του MEGA ήταν εκεί και κατέγραψε το περιστατικό.
Περιπολικά της αστυνομίας έχουν αποκλείσει το δρόμο έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο φθάνει και ένα ασθενοφόρο. Στο οδόστρωμα υπάρχουν κηλίδες αίματος από τον τραυματισμό ενός 39χρονου, που άγνωστοι είχαν χτυπήσει νωρίτερα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος άγνωστοι του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να του κλέψουν το μηχανάκι μπροστά από τη μαθηματική σχολή. Ο 39χρονος αιμόφυρτος κατάφερε να φθάσει στην κεντρική πύλη του πανεπιστημίου.

Στις εφτάμιση το πρωί, ο τραυματισμένος άντρας με αίματα στο πρόσωπο έφθασε σε αυτό το σημείο και κάλεσε μόνος του την αστυνομία.

Ο 39χρονος διεκομήσθη στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Την ώρα του περιστατικού στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου βρισκόταν σε εξέλιξη κορωνοπάρτυ που συμμετείχαν εκατοντάδες νεαροί. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες διασκέδαζαν ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Κορωνοπάρτυ από δεκάδες νεαρούς στήθηκε και σε υπαίθριο χώρο στην Περιοχή Καρυά στην Πάτρα. Απαραίτητη η δυνατή μουσική, το αλκοόλ και τα φωτορυθμικά.

Οι νεαροί αψηφώντας την πανδημία και χωρίς κανένα τα μέτρο προστασίας διασκέδασαν μέχρι της πρωϊνές ώρες.

Πρόστιμο 6.000 ευρώ και «λουκέτο» στο κατάστημα για υπέρβαση ωραρίου
Δεν είναι όμως μόνο τα κορωνοπάρτυ που ταλαιπωρούν τη Θεσσαλονίκη, καθώς και οι παντός είδους παραβάσεις των μέτρων δίνουν και παίρνουν.

Σε τέσσερις ιδιοκτήτες επιβλήθηκε το πρόστιμο για μη τήρηση του μέτρου για το ωράριο λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη.

Εννέα πελάτες εντός του καταστήματός του είχε ένας 57χρονος ιδιοκτήτης καφέ μπαρ στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Στον 57χρονο επεβλήθη πρόστιμο ύψους 6.000 ευρώ, ενώ στο κατάστημα μπήκε λουκέτο για 15 ημέρες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα