Λαμία: Μαθητής εισέβαλλε με το μηχανάκι του μέσα στο σχολείο

Λαμία: Μαθητής εισέβαλλε με το μηχανάκι του μέσα στο σχολείο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ της Λαμίας με πρωταγωνιστή έναν μαθητή. Πιο συγκεκριμένα ο μαθητής χθες Τετάρτη που ήταν η τελευταία μέρα των μαθημάτων πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις έφτασε στο σχολείο με το μηχανάκι του. Έπειτα από παρότρυνση των συμμαθητών του εισέβαλλε στο σχολείο με το μηχανάκι του προκαλώντας πανικό στους διαδρόμους. Οι συμμαθητές του τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ υπήρξαν και κάποιοι άλλοι που τρόμαξαν στη θέα του δικύκλου.

Τόσο ο διευθυντής του ΕΠΑΛ όσο και οι καθηγητές βγήκαν στους διαδρόμους και προσπαθούσαν να σταματήσουν τον εισβολέα για να μην γίνει κάποιο ατύχημα. Μάλιστα σε βίντεο που δημοσιεύει το LamiaReport.gr φαίνεται ένας μαθητής να γλυτώνει στο τσακ την παράσυρση.

 Σε κάποια μανούβρα το μηχανάκι γλίστρησε στο διάδρομο και ο μαθητής έπεσε και ξανασηκώθηκε. Λίγο αργότερα ένας από τους καθηγητές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Τότε οι υπόλοιποι μαθητές άρχισαν να γιουχάρουν τους καθηγητές που έδωσαν τέλος στο σόου. Το ευτύχημα είναι ότι το μηχανάκι δεν παρέσυρε κάποιο από τα παιδιά, αφού ο διάδρομος του σχολείου γλιστρούσε επικίνδυνα.Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο μαθητής φέρεται να μην έχει δίπλωμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα