Ραφήνα: Προφυλακιστέος ο 48χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να αρπάξει 13χρονη

Ραφήνα: Προφυλακιστέος ο 48χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να αρπάξει 13χρονη

Με ψύχραιμο βλέμμα και σταθερό βήμα ο 48χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής της 13χρονης μαθήτριας στη Ραφήνα, οδηγείται στον ανακριτή.
Ο 48χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες στην απολογία του, όμως δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα που αποφάσισαν από κοινού την προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στην απολογία του ο 48χρονος αρνήθηκε ότι καταδίωξε τη μικρή μαθήτρια.

«Αισθάνομαι ντροπή και αμηχανία, να εμφανίζομαι για πρώτη φορά στα δικαστήρια και μάλιστα κατηγορούμενος για τέτοιες απίστευτες πράξεις που ούτε καν μπορώ να διανοηθώ ενώ παραλλήλως γνωρίζω ότι ουδέν μεμπτόν έπραξα» ανέφερε ο 48χρονος.

Για τα 20 εφιαλτικά λεπτά που έζησε η 13χρονη μέχρι να βρει καταφύγιο σε ένα ζευγάρι περαστικών, μίλησε η μητέρα της, η οποία μετέφερε την ανατριχιαστική περιγραφή του παιδιού.

«Αυτός άρχισε με το ‘Γειά σου κούκλα, που πας;’. Την πλησίασε και της είπε ‘Γεια σου κούκλα’. Το πιο χυδαίο πράγμα που θα μπορούσες να πεις σε ένα δωδεκάχρονο παιδί» ανέφερε η μαμά της μικρής.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατασχέθηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που διαθέτει ο 48χρονος σε όλους τους χώρους της εργασίας και της οικίας του, καθώς οι αστυνομικοί αναζητούν πορνογραφικό υλικό.

Όπως δήλωσε η 13χρονη στην κατάθεσή της, ο άνδρας την πλησίασε και επέμενε, ακόμα και με προστακτικό τρόπο, να μπει στο αυτοκίνητό του.

«Με ακολούθησε με χαμηλή ταχύτητα από πίσω και από το τζάμι του συνοδηγού που είχε κατεβασμένο μου μιλούσε συνεχώς και μου έλεγε: «Γεια σου κούκλα, θέλεις να σε πάω κάπου;» Εγώ του απάντησα «Όχι ευχαριστώ» και τότε αυτός συνέχισε να με ακολουθεί και μου είπε «Μπες μέσα στο αμάξι» με κοφτό τρόπο και διατακτικά σαν να με προστάζει» κατέθεσε η μαθήτρια.

Σύμφωνα με την ίδια, ο άνδρας την είχε πάλι ακολουθήσει στο δρόμο, πριν από ένα μήνα

Επειδή τον θυμήθηκα και την προηγούμενη φορά είχε ξαναβάλει τις φωνές και έφυγε, μπήκα στην οδό Αργοναυτών αριστερά της λεωφόρου Χρυσοστόμου Σμύρνης, για να τον αποφύγω και κρύφτηκα σε μια πολυκατοικία για λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μαθήτρια αναγνώρισε στο πρόσωπο του 48χρονου τον άνδρα που την καταδίωξε και τις δύο φορές στα στενά γύρω από το σπίτι της .

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα