Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση του 32χρονου μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου. Με αυτές τις επτά σπαρακτικές λέξεις, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε ακόμη ένα αντίο στην αγαπημένη του Κάρολαϊν, την άτυχη γυναίκα θύμα ληστών μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος πιλότος, ο άνθρωπος που δέχτηκε πρώτος την επίθεση των ληστών μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας του και λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της στην Αλόννησο.

Συνόδευσε τις επτά σπαρακτικές λέξεις του με μια φωτογραφία από την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους: από το γάμο τους σε μια παραλία της Πορτογαλίας.

Είναι και οι δυο χαμογελαστοί, ευτυχισμένοι. Εκείνη μέσα στο λευκό νυφικό της και με την ανθοδέσμη της στα χέρια, κρατά σφιχτά το χέρι του έρωτα της ζωής της.

Σύλληψη αλλοδαπού με πλαστό διαβατήριο – Ερευνάται σχέση του με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 20χρονης Καρολαιν στα Γλυκά Νερά.
Η σύλληψη ενός ποινικού από τη Γεωργία στον Έβρο την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από την χώρα, μπαίνει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» στην προσπάθεια διαλεύκανσης της εν ψυχρώ δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, οι αξιωματικοί της ασφάλειας θα εξετάσουν την τυχον εμπλοκή του στην υπόθεση σοκ.

Σύμφωνα με στοιχεία που είχαν προκύψει, κυρίως από ανάλυση DNA, ο συγκεκριμένος κακοποιός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής εισβολης, στις 7 Μαρτίου, σε σπιτι στο Πικέρμι. Τότε είχαν δέσει και χτύπησε το ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους.

Επιπλέον, φαίνεται πως ο εν λόγω ληστής είναι το “κεφάλι” μιας ομάδας 5 Γεωργιανών οι οποίοι τους τελευταίους μήνες ληστεύουνσπίτια στη βορειοανατολική Αττική.

Μάλιστα τότε, ο 36χρονος φέρεται να είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, στην προσπάθεια εμπρησμού ενός από τα αυτοκίνητα που είχαν χρησιμοποιηθεί στις επιθέσεις.

Ο 36χρονος είχε συλληφθεί για κλοπές, ωστόσο είχε αφηθεί ελεύθερος.

Ψάχνουν τις κλήσεις
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας περιμένουν τα αποτελέσματα από τις κλήσεις των κινητών τηλεφώνων λίγο πριν, αλλά και μετά την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, στην προσπάθεια τους να βρουν καποιο στοιχειο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη των αδιστακτων δολοφόνων.

Στο στόχαστρο της ασφάλειας έχει μπει και ο πληροφοριοδότης της συμμορίας, αφού εκτιμούν ότι κάποιος ενημέρωσε την σπέιρα για ύπαρξη μετρητών στη μεζονέτα και γι αυτό επέλεξαν να εισβάλουν όταν ήταν μέσα το ζευγάρι, έτσι ώστε να τους υποδείξει που έχουν κρύψει τα χρήματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα