Τριάντα χρονών, μελαμψός, ο δολοφόνος της Κάρολαϊν

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί, που διενεργούν τις έρευνες, χαρακτηρίζουν θέμα χρόνου τη σύλληψη των δραστών. 

Τριάντα χρονών, μελαμψός, ο δολοφόνος της Κάρολαϊν
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο σύζυγος της 20χρονης Κάρολαϊν έχει περιγράψει στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά ενός εκ των τριών δραστών της δολοφονίας.

Φέρεται να είδε το πρόσωπο του δολοφόνου της γυναίκας του, όταν κάποια στιγμή έπεσε στο λαιμό του η κουκούλα full face που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του.

 
Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου, ο δολοφόνος ήταν μέχρι 30 ετών, μελαμψός, με ύψος και με περιττά κιλά.

Σπαραγμός και ανείπωτη θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στην Καρολάιν

Σπαραγμός χτες στην Αλόννησο στο τελευταίο αντίο της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά μπροστά στα μάτια του μωρού της. Την ίδια στιγμή, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζουν να αναζητούν όλα τα κομμάτια του παζλ που θα τους οδηγήσουν στη διαλεύκανση του στυγερού εγκλήματος.

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο που είπαν οι συγγενείς και οι φίλοι στη 20χρονη Καρολάιν που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Τραγική φιγούρα ο 32χρονος σύζυγος της που κρατούσε συνέχεια στην αγκαλιά του την 11 μηνών κόρη τους, Λυδία.

Ο επικήδειός του για την γυναίκα που λάτρεψε προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Σεσημασμένοι οι ληστές

Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο των εντατικών ερευνών για των εντοπισμό των δολοφόνων της Καρολάιν, τα δυο ειδικά κλιμάκια της Ασφάλειας Αττικής αποτελούμενα από τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών και του Διαρρηκτών ξεσκονίζουν τους εκατοντάδες φακέλους των ληστρικών εισβολών σε σπίτια προκειμένου να εντοπίσουν σεσημασμένους ληστές που δεν έχουν διστάσει να βασανίσουν τα θύματα τους.

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερες από 300 υποθέσεις ληστειών, διαρρήξεων και κλοπών.

Μάλιστα εξετάζουν υποθέσεις εκτός από την Αττική όπως από την Κόρινθο αλλά και την Χαλκίδα.

Αναζητούν τα κοινά στοιχεία. Δηλαδή την άσκοπη χρήση βίας, την παρουσία τριών ατόμων αλλά και όμοια χαρακτηριστικά με την σωματοδομή των δολοφόνων της Καρολάιν.

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως από την πρώτη ανάλυση των φακέλων οι αξιωματικοί της Ασφάλειας φαίνεται να έχουν εστιάσει σε περισσότερες από 10 ληστείες.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε άτομα που στο παρέλθουν έχουν απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις.


Νέα μαρτυρία για ένα παλιό Audi
Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα βίντεο που έχει στη διάθεσή της από κάμερες ασφαλείας, εστιάζοντας σε στοιχεία για συμμορίες που δρουν στα Γλυκά Νερά και γειτονικές περιοχές.

Οι αστυνομικοί αναμένουν με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς εκτιμούν ότι ο δολοφόνος της 20χρονης άφησε γενετικό υλικό στο σώμα και στα ρούχα όταν την έπνιγε και έδενε πάνω στο κρεβάτι.

Αξιολογούν νέα μαρτυρία κατοίκου των Γλυκών Νερών, που είδε στην περιοχή ένα παλιό Audi με τρία άτομα και μάλιστα δύο φορές.

«Επιδιώκουν να βρουν τους ιδιοκτήτες μέσα στα σπίτια»
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του ΣΚΑΙ, οι Αρχές είπαν ότι πρόκειται για φονιάδες που επιδιώκουν να βρουν στο εσωτερικό των σπιτιών τους ιδιοκτήτες. Θέλουν να τους πιέσουν, να τους βασανίσουν. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα είναι ιδιαίτερα βίαιοι. Αυτό σημαίνει ότι και στο παρελθόν θα έχουν κάνει κάτι παρόμοιο.

Η αστυνομία θεωρεί ότι είναι σεσημασμένοι κακοποιοί και αναμένει και από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών αποτελέσματα από τα ευρήματα που συνέλεξαν από τον τόπο του εγκλήματος.

 
Επίσης, αναμένονται στοιχεία και από τα στίγματα των τηλεφώνων. Θα γίνει άρση του απορρήτου και σάρωση των επικοινωνιών, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν ενεργοποιήσει κεραίες εκπομπής σήματος στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα