Νέα Σμύρνη: Τρόμαξα πολύ - Ήταν έξω από το σπίτι μου. Συγκλονίζει η Κατερίνα για τον 22χρονο

Νέα Σμύρνη: Τρόμαξα πολύ - Ήταν έξω από το σπίτι μου. Συγκλονίζει η Κατερίνα για τον 22χρονο

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για τον 22χρονο επιδειξία στη Νέα Σμύρνη.

Μία από τις καταγγέλλουσες, η Κατερίνα, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι αναφέρθηκε στη σ3ξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από τον φοιτητή.

“Είναι δύο τα περιστατικά, το ένα τον Νοέμβριο του 2020 και ένα τον Δεκέμβριο του 2020... Μένω σε απομονωμένη γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο. Γύρναγα από τη μητέρα μου μαζί με την αδελφή μου. Η οδός μου είναι μονόδρομος και τα αυτοκίνητα ανεβαίνουν. Όπως κατεβαίναμε λίγο πριν από το σπίτι μου βλέπω ένα αυτοκίνητο να έρχεται, μόλις μας είδε έκοψε ταχύτητα και κάποια στιγμή σταμάτησε... Όταν φτάσαμε κοντά στο παράθυρο βλέπω έναν νεαρό με το μόριο του έξω να αυνανίζεται. Τρομάξαμε. Του λέω τι κάνεις εκεί; Ατάραχος, δεν μας μίλησε, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και έφυγε. Εγώ δεν ανέβηκα στο σπίτι μου, πήρα κατευθείαν το 100”, είπε η Κατερίνα.

 “Η δεύτερη φορά ήταν περίπου μετά από ένα μήνα. Ήταν γύρω στις 5:30 το απόγευμα και είχε σκοτεινιάσει. Κατέβαινα πάλι την ίδια οδό και λίγο πριν φτάσω σπίτι μου. Ακριβώς έξω από το σπίτι μου βλέπω ένα αυτοκίνητο, με αναμμένη τη μηχανή... Ήταν ο ίδιος νεαρός και πάλι αυνανιζόταν. Τρόμαξα πάρα πολύ γιατί θεώρησα ότι πλέον το θέμα είναι προσωπικό. Ήταν ακριβώς έξω από το σπίτι μου... Έχω καταθέσει στην Αστυνομία, τον αναγνώρισα. Όπως τον είδα νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει”, πρόσθεσε η καταγγέλλουσα

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα