Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 25χρονο για την επίθεση με καυστικό υγρό στη έγκυο στη Κυψέλη

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 25χρονο για την επίθεση με καυστικό υγρό στη  έγκυο στη Κυψέλη

Ποινική δίωξη για το  απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της νεαρής εγκύου με καυστικό υγρό στην Κυψέλη ασκήθηκε στον 25χρονο 

 Νωρίτερα οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, παραπέμφθηκε ενώπιον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε  ο 25χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη.

Τον δράστη κατονόμασε η γυναίκα θύμα της επίθεσης

Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δράση καθώς η 25χρονη έγκυος, που έπεσε θύμα της επίθεσης, αποκάλυψε ότι γνώριζε τον δράστη.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη αλλάζοντας τα όσα είχε αναφέρει στην πρώτη της κατάθεση, ανέφερε ότι πρόκειται για παιδικό της φίλο.

Ο νεαρός με χειροπέδες στα χέρια πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα στο κτήριο 16, προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και στην συνέχεια να απολογηθεί στον ανακριτή.

Πρόκειται για έναν 25χρονο, με τον οποίο το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε ερωτική σχέση πριν από χρόνια και είχαν κανονίσει να συναντηθούν για να συζητήσουν το βράδυ της περασμένης Κυριακής. 

«Πήγα στο φαρμακείο με μια φίλη μου. Με είδε και μου ζήτησε να πάμε πιο πέρα να μιλήσουμε. Με τον δράστη είμαστε παιδικοί φίλοι. Ήθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου. Προσπάθησε να με σκοτώσει. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη», ανέφερε η 25χρονη στην συμπληρωματική της κατάθεση.

Είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών. Εργαζόταν παλαιότερα σε πλοίο αλλά κι ως delivery. Διέμενε κοντά με την 25χρονη που τον είχε αναγνωρίσει κι υποδείξει ως δράστη  από την πρώτη στιγμή. Όμως,  μετά την επίθεση κρυβόταν σε άλλο διαμέρισμα.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και αργά το βράδυ της Παρασκευής συνέλαβαν τον 25χρονο, μέσα στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.

Σε κάποια στιγμή, όμως, ο 25χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί.

Αμέσως μετά, η νεαρή διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον «Ευαγγελισμό».

  Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και πριν λίγες ώρες συνέλαβαν τον 25χρονο μέσα στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σπιτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανηκει στη μητέρα του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα