Οι άνθρωποι που δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ δεν ήρθαν από το εξωτερικό

Την εκτίμηση ότι οι άνθρωποι που δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ δεν ήρθαν από το εξωτερικό εξέφρασε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Όπως είπε η έρευνα πρέπει να εστιαστεί πρώτα στα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ και εν συνεχεία στο σκούτερ. «Αν ψάχνουμε από το σκούτερ να βρούμε στοιχεία για να φθάσουμε στους δράστες κούνια που μας κούναγε» είπε στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι «αν υπάρχει η βούληση, θα βρεθεί η άκρη».

Αναφορικά με το σκούτερ υπογράμμισε πως «τέτοια σκούτερ στην αγορά και μαύρου χρώματος, δεν έχουν πωληθεί πάνω από 600. Ψάξτε να βρείτε σε ποιους πωλήθηκαν».

«Έστελνε μηνύματα μέσω της πένας του. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, επισημαίνοντας πως πρέπει να δούμε ποιους ενόχλησε ο δημοσιογράφος. Εκτίμησε πως «εάν δεν του έκλειναν το στόμα, θα έτριζαν πολλές καρέκλες» και συμπλήρωσε πως επειδή ήταν έξυπνος άνθρωπος «δεν μπορεί να μην έχει αφήσει κάπου αποθηκευμένα πράγματα».

Ο κ. Κατερινόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως οι δολοφόνοι δεν ήρθαν από το εξωτερικό. «Εγώ πιστεύω ότι οι δολοφόνοι είναι Έλληνες ή αλλοδαποί που ζουν χρόνια στην Ελλάδα» είπε.

Συγκινεί ο θείος του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA».
«Δραστήριος από μικρός, αγαπητό παιδί σε όλο το χωριό. Χαμογελαστό παιδί. Μας στέρησαν αυτό το χαμόγελο. Αυτό το παιδί μας το στέρησαν. Τον έχωσαν μέσα στο χώμα βαθιά για να μη τον ξανά δούμε ποτέ. Αναρωτιόμαστε: Για ποιο πράγμα, γιατί; Γιατί μας στέρησαν αυτό το παιδί; Θέλουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε να μάθουμε αυτό το γιατί. Γιατί τον σκοτώσανε. Αυτό μας τρώει» δήλωσε ο κ. Νίκος Κομμάτογλου, αδερφός της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Δεν μπορούσε να πληγώσει άνθρωπο ο Γιώργος, γι’ αυτό τον αγαπούσαν όλοι» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε ο θείος του, ο Γιώργος Καραϊβάζ αγαπούσε πολύ το χωριό του, την Καλλίφυτο Δράμας.

«Όμως από μικρός αγαπούσε πολύ και τα γράμματα. Ήθελε να διαβάζει. Μου έλεγε όταν πήγαινε γυμνάσιο και ήταν στα ζώα του πατέρα του ‘’θείο θα φύγω και θα γίνω δημοσιογράφος’’. Του άρεσε αυτό το επάγγελμα. Και η αγάπη για αυτό το επάγγελμα τον έστειλε στον τάφο».

Το ησυχαστήριο του Γιώργου Καραϊβάζ στην Καλλίφυτο, ήταν το μαντρί του πατέρα του πάνω στο βουνό. Εκεί αποφορτιζόταν. «Ποτέ δεν μας μιλούσε για τη δουλειά του στην Αθήνα. Ποτέ δεν μιλούσε για την εργασία του. ‘’Όλα είναι καλά έλεγε’’ σημείωσε ο θείος του.

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ η αδερφή του πήγε χθες στο νοσοκομείο.

«Στο γιο του, τον Δημήτρη, βλέπουμε το πρόσωπο του Γιώργου. Και τον αγαπάμε πάρα πολύ. Όπως επίσης και τη γυναίκα του Γιώργου» κατέληξε ο θείος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα