Δολοφονία Καραϊβάζ: Βίντεο ντοκουμέντο με τους εκτελεστές πάνω στην μηχανή

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ τους δύο εκτελεστές του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ βρίσκεται στα χέρια των υψηλόβαθμων αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Καρέ - καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί videos από κάμερες ασφαλείας, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο.

Ένα από τα video παρακείμενου σπιτιού δείχνει τους φερόμεους ως δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, πάνω στην μηχανή, μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί.

Στα πλάνα διακρίνονται οι δύο ύποπτοι για τη δολοφονία να διαφεύγουν από το σημείο, λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός από τα πυρά τους.

Το σημείο της κάμερας που τους κατέγραψε είναι τουλάχιστον 150 μέτρα απο το τόπο της δολοφονίας και τους απεικονίζει να κατευθύνονται στο σημείο όπου έγινε η εκτέλεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει δώσει ήδη φωτογραφίες στην ιντερπόλ, εκτιμώντας οτι ίσως να διαφύγουν ή να έχουν ήδη διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ έχει ενημερώσει λιμάνια, τελωνεία και αεροδρόμια να είναι σε επαγρύπνηση.

Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα για την μηχανή στην οποία επέβαιναν, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος της, ενώ δεν έχει δηλωθεί και κλοπή του συγκεκριμένου μοντέλου.

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι υπήρχε μια δεύτερη ομάδα που παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο και ενημέρωνε τους εκτελεστές για το δρομολόγιο που ακολουθεί.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ανθρώπου που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκτελεστή

Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις έρευνες προκειμένου να πλησιάζει τους δολοφόνους του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τα όσα δραματικά έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στον Άλιμο.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» μίλησε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του σημοσιογράφου που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκτελεστή του. Πρόκειται για έναν από τους τρεις δημοτικούς υπαλλήλους που βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας και έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές.

Οι τρεις δημοτικοί υπάλληλοι μόλις είχαν τελειώσει την εργασία τους στο παρκάκι, μπροστά από το οποίο εκτελέστηκε εν ψυχρώ ο Γιώργος Καραϊβάζ και περίμεναν με τα πράγματά τους στο πεζοδρόμιο. «Ήμουν μπροστά και είδα τον δολοφόνο που έριξε δύο σφαίρες στον Γιώργο, ο οποίος στηρίχτηκε στη μηχανή μου που ήταν παρκαρισμένη» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε πως ο δράστης πυροβόλησε από πίσω τον δημοσιογράφο, που έπεσε στο πεζοδρόμιο.

«Ο δολοφόνος πήγε πίσω του και όπως είχε πέσει κάτω του έριξε 4 σφαίρες στο κεφάλι του», συμπλήρωσε και εξήγησε ότι, ήταν σε απόσταση περίπου πέντε μέτρων. Περιγράφοντας τον εκτελεστή είπε πως ήταν ψηλός, περίπου 1,80 με σκουφάκι και γυαλιά ηλίου, ενώ φορούσε ένα πράσινο μπουφάν. «Ο δολοφόνος ανέβηκε στο σκουτεράκι κι έφυγε προς Γεωργίου Παπανδρέου, μετά φωνάξαμε με τα παιδιά την αστυνομία» τόνισε, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν άκουσε κάτι να λέει ο δράστης ή ο δημοσιογράφος, είπε πως «το μόνο που άκουσα ήταν ένα «ωω» από το θύμα».

Όπως ανέφερε όλα έγιναν μέσα σε 15- 30 δευτερόλεπτα, ενώ σημείωσε ότι στην αρχή δεν κατάλαβε ότι είναι δολοφονία. «Ο θόρυβος ήταν σαν εξάτμιση, το όπλο το είδα, ήταν με σιγαστήρα» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα