Ευστάθιος Άνθης: Αγωνία για τον 33χρονο που έχει εξαφανιστεί - Η έκκληση του αδελφού του

Ευστάθιος Άνθης: Αγωνία για τον 33χρονο  που έχει εξαφανιστεί - Η έκκληση του αδελφού του

Ημέρες αγωνίας ζουν η οικογένεια και οι φίλοι του Ευστάθιου Άνθη, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν στην περιοχή του Πλίμουθ, στη Βρετανία, στις 8 Μαρτίου 2021.

Ελληνικές και βρετανικές αρχές αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση του 33χρονου "Stan", που είναι αδελφός του Δημήτρη Άνθη, ενώ σήμερα το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert.

Το κείμενο αναζήτησης των βρετανικών αρχών, συνοδεύεται, μάλιστα από ένα μήνυμα που προτρέπει τον Ευστάθιο να ζητήσει βοήθεια. «ευστάθιε είμαστε εδώ για σένα όποτε εσύ είσαι έτοιμος. Μπορούμε να σε ακούσουμε, να μιλήσουμε για ότι βοήθεια χρειάζεσαι. Να περάσουμε ένα μήνυμα για σένα να σε βοηθήσουμε να είσαι ασφαλής», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 
Ο αδελφός του, Δημήτρης, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να δώσει πληροφορίες. «όποιος γνωρίζει κάτι, αν ακούσει κάτι, ας επικοινωνήσει με τις Αρχές, με εμένα, όπου νιώθει καλύτερα. Είναι όλοι alert, όλοι οι φίλοι μας είναι alert. Αν είναι κάπου και μας ακούει, ή έχει δει ότι έχει κινητοποιηθεί η αστυνομία, εμείς… Να μην ντραπεί, να μην φοβηθεί. Εμείς είμαστε εδώ, τον αγαπάμε, να γυρίσει πίσω, να επικοινωνήσει μαζί μας», δηλώνει στο Mega.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Κίνγκσμπριτζ, ο 33χρονος "Stan", όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του στην Αγγλία, βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας. Την καταγγελία της εξαφάνισης έκανε η σύντροφός του.

«καταλαβαίνετε ότι και αυτή της ασκείται μεγάλη πίεση και από την αστυνομία, γιατί είναι η τελευταία που τον είδε, και δεν αντέχει την ψυχολογική πίεση, καταλαβαίνετε. Ό,τι ήταν να πει στην αστυνομία, το έχει κάνει. Τώρα όλοι προσευχόμαστε στο να βρεθεί. Και κυρίως να βρεθεί ζωντανός. Το μόνο που τον απασχολούσε ήτανε ότι τρεις μήνες τώρα ήτανε χωρίς δουλειά, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, και τον είχε στρεσάρει λίγο η καραντίνα, αλλά δε θέλω να πιστεύω ότι έκανε κάτι κακό στον εαυτό του για αυτόν τον λόγο», δηλώνει ο αδελφός του. Ένα από τα σενάρια, που η οικογένειά του ελπίζει να επαληθευθεί, είναι να βρίσκεται στο Πλίμουθ όπου μένουν αρκετοί φίλοι του.

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα