Οργανωμένο σχέδιο κουκουλοφόρων και χούλιγκαν για χτύπημα αστυνομικού. Σοκαριστικό βίντεο

Οργανωμένο σχέδιο κουκουλοφόρων και χούλιγκαν για χτύπημα αστυνομικού. Σοκαριστικό βίντεο

Άλλο ένα σοκαριστικό βίντεο από τον τραυματισμό του αστυνομικού στα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Είναι λίγα δευτερόλεπτα μετά τον τραυματισμό του και ο αστυνομικός κείτεται αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Το συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται πως έχει τραβηχτεί από άτομο που βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης. Ακούγονται φωνές και ύβρεις προς τον τραυματισμένο αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ

Το μ@@@ί της μάνας σου ναζί, να πεθάνεις γ@@@@ένε» ακούγεται ένας άνδρας να λέει.

Οργανωμένο σχέδιο κουκουλοφόρων και χούλιγκαν βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια επίθεση και τον ξυλοδαρμό του 27χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά στη Νέα Σμύρνη.

Περίπου 500 άτομα, χούλιγκαν και μπαχαλάκηδες, έφτασαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, αποκόπηκαν από την ειρηνική πορεία που ήταν σε εξέλιξη στην περιοχή, κατευθύνθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ψάχνοντας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, έναν αστυνομικό για να του επιτεθούν. 

Ποιοι χτύπησαν τον 27χρονο αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη
Οι Αρχές, κάνοντας την ανάλυσή τους για τα επεισόδια και τον ξυλοδαρμό του 27χρονου αστυνομικού, διαπίστωσαν ότι έχουν να κάνουν με ένα «περίεργο κράμα», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. «Είχαμε να κάνουμε με χούλιγκαν και μπαχαλάκηδες», σημειώνουν. Από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν στα social media ότι υπήρχε κάλεσμα από χούλιγκαν διάφορων ομάδων «να δώσουμε ραντεβού και να συναντηθούμε για να χτυπήσουμε αστυνομικό», όπως έγραφαν χαρακτηριστικά. 


Προσοχή: Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα