Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμού του αστυνομικού

Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμού του αστυνομικού

Για τουλάχιστον 15 λεπτά ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ βρισκόταν στην οδό Πλαστήρα έχοντας τραυματιστεί βαριά στο κεφάλι.

Δέχθηκε επίθεση στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Σμύρνη από νωρίς το απόγευμα.

Συνάδελφοί του, αλλά και δημοσιογράφοι προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες με το ασθενοφόρο να μην μπορεί να προσεγγίσει το σημείο.

Ο άνδρας για πολύ ώρα, φέρεται να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, με τους συνάδελφούς του να αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του.

Οι συνάδελφοι του τραυματία έδεσαν το κεφάλι του.

Μηχανή του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο πριν τις 8, έφτασε ασθενοφόρο και τον παρέλαβε με κατεύθυνση το στρατιωτικό νοσοκομείο.

Στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες σβήνουν μικρές εστίες φωτιάς στον δρόμο και σε κάδους σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τις εικόνες που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, διαδηλωτής ρίχνει τον αστυνομικό από τη μηχανή, την ώρα που άλλοι διαδηλωτές τρέχουν και του επιτίθενται, ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες περίπου 50 άτομα βρέθηκαν δίπλα στον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ και του κατάφεραν πολύ σφοδρά χτυπήματα με κλωτσιές και πέτρες. Ο αστυνομικός σωριάστηκε στο έδαφος και όπως αναφέρουν οι μάρτυρες ακόμα και εκείνη την στιγμή τον κλωτσούσαν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα