Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες μέρες στη φυλακή και η επικοινωνία με τον δικηγόρο του

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες μέρες στη φυλακή και η επικοινωνία με τον δικηγόρο του

Σε θάλαμο απομόνωσης στις φυλακές Τρίπολης μαζί με άλλους δύο κρατούμενους βρίσκεται για τέταρτη ημέρα ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με το Mega, ο ηθοποιός – σκηνοθέτης, που τις πρώτες επτά ημέρες θα βρίσκεται σε απομόνωση λόγω κορωνοϊού σε ειδικό θάλαμο, προαυλίζεται μόνο μαζί με τους δύο συγκρατούμενούς του.  

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του καναλιού, μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάποιο απρόοπτο γεγονός, δεν έχει λεκτική αντιπαράθεση με κανέναν.

Σύμφωνα με το Mega ο κατηγορούμενος «είναι ήρεμος, ψύχραιμος και δείχνει ευχαριστημένος», όπως είπε στον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, καθώς περίμενε χειρότερα τα πράγματα στη φυλακή από ό,τι τα βρήκε.

Όταν περάσει το διάστημα απομόνωσης των επτά ημερών ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μεταφερθεί σε θάλαμο με άλλους 20 κρατούμενους. Θα βρίσκεται φυλακισμένος μαζί με άλλα 110 άτομα σε μια φυλακή που κανονικά μπορεί να φιλοξενήσει 53 κρατούμενους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνομιλεί με τον αδερφό του σχεδόν καθημερινά όπως και με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης για τον πελάτη του. Άλλοτε ήρεμος και άλλοτε έντονα προβληματισμένος μαθαίνει για τις μαρτυρίες, τα νέα στοιχεία και τα δημοσιεύματα που προκαλούν αντιδράσεις.

Όπως σημειώνεται, ο διευθυντής των φυλακών είχε ζητήσει να τον δει ψυχολόγος αλλά εκείνος αρνήθηκε.