Επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι: Πώς αλλιώς να ονομάσεις 15χρονα παιδιά που πάνε στα μπαρ και ψωνίζονται;

Επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι: Πώς αλλιώς να ονομάσεις 15χρονα παιδιά που πάνε στα μπαρ και ψωνίζονται;

Για τη δήλωση περί επαγγελματιών ομοφυλοφίλων που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα

Ο ποινικολόγος επανέλαβε ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε από τις Αρχές δεν ήταν έγκυρη ως προς τον εντολέα του βάσει των όσων προβλέπει ο κώδικας δικονομίας.

Έπειτα εξέφρασε και πάλι την άποψη ότι η πολύκροτη αυτή υπόθεση είναι μία καλοστημένη ιστορία με πολιτικές προεκτάσεις και σκοπιμότητες που κρύβει υπόγειες διαδρομές.

 «Η στόχευση Λιγνάδη κρύβει υπόγειες διαδρομές. Κρύβεται το ακραίο πολιτικό θρίλερ με την κυρία Μενδώνη, την κυβέρνηση και απέναντι μερίδα της αντιπολίτευσης; Κρύβεται κάτι πιο βαθύ με τη διαχείριση από την κυβέρνηση τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων;» είπε.

Όσο για τη δήλωση περί «επαγγελματιών ομοφυλοφίλων» ανέφερε πως εννοούσε άτομα που χωρίς απαραίτητα να είναι ομοφυλόφιλοι συνευρίσκονται ερωτικά με άνδρες για χρηματικό κέρδος. 

 «Ονόμασα αυτούς που δεν είναι ομοφυλόφιλοι της επιλογής συνευρέσεως με άνδρες αλλά που χρησιμοποιούν επαγγελματικά πουλώντας το σώμα τους σε ομοφυλόφιλους. Πως αλλιώς να ονομάσεις 15χρονα-16χρονα παιδιά που πάνε στα μπαρ και ψωνίζονται;», ανέφερε. 

«Ο κ. Λιγνάδης χαρακτήρισε μέτριο ηθοποιό τον κ. Μπιμπίλα»

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εκπομπή του OPEN η Σίσσυ Χρηστίδου ζήτησε από τον ποινικολόγο ένα σχόλιο για τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός».

«Δεν είναι δικός μου χαρακτηρισμός, είναι του κ. Λιγνάδη. Είμαι εγώ κριτικός τέχνης και θεάτρου; Έχω καμία δυνατότητα να κρίνω το ταλέντο του κ. Μπιμπίλα; Είναι η θέση του κ. Λιγνάδη. Τι με ενδιαφέρει εμένα; Όπως μας το απέδωσε ο κ. Λιγνάδης, ένας μέτριος ηθοποιός -γιατί δυστυχώς υπάρχει ο φθόνος και η ζήλεια- που δεν κατάφερε παρά την ηλικία του να κάνει τη διαδρομή του κ. Λιγνάδη, όντας πρόεδρος του ΣΕΗ, μαζί με κάποιους που μισούν τον κ. Λιγνάδη και για ιδεολογικούς λόγους και για την εξέλιξή του και για τη θεσμική θέση που είχε, έκαναν αυτή την ιστορία αρχικά. Ακολούθως πάμε αλλού», απάντησε.