Έχει δει να την μεταφέρουν νεκρή και να την πετάνε σε φρεάτιο - Μαρτυρία φωτιά για την εύπορη Χανιώτισσα

Έχει δει να την μεταφέρουν νεκρή και να την πετάνε σε φρεάτιο - Μαρτυρία φωτιά για την εύπορη Χανιώτισσα

Το Τούνελ δέχτηκε μια σημαντική μαρτυρία για τη δολοφονία της εύπορης Χανιώτισσας και βρέθηκε πάλι στην Κρήτη για έρευνα.

Ο αδελφός της Ευαγγελίας Λυτινάκη, που μαζί με τη δεύτερη αδελφή του κατηγορούνταν για τη δολοφονία της, πέθανε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου. Μία μέρα μετά η τρίτη κόρη στην οικογένεια φέρεται να έκανε μία σημαντική αποκάλυψη σ’ ένα χώρο που βρέθηκε, για το ποιοι και πως εξαφάνισαν το πτώμα της.

Μάρτυρας αποκαλύπτει στο «Τούνελ»…

Η μάρτυρας – «κλειδί» μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» μεταφέροντας την αποκαλυπτική συνομιλία που είχαν η ίδια και κάποιοι γιατροί, με την αδελφή του θύματος.

«Μας αποκάλυψε ότι ο αδελφός της είχε πεθάνει το προηγούμενο βράδυ και μετά ξεκίνησε να λέει όλη την ιστορία στους γιατρούς για το beach bar, ότι ήθελαν να το πουλήσουν και ότι η Ευαγγελία δεν συμφωνούσε γιατί ζητούσε τα διπλά. Μας είπε ότι υπάρχει μάρτυρας που έχει δει,  τον ***** και έναν φίλο του να την μεταφέρουν νεκρή και να την πετάνε σ’ ένα φρεάτιο», είπε σοκαρισμένη.

Όταν η ίδια τη ρώτησε αν τα έχει καταθέσει αυτά στην αστυνομία, εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά:

«Ίντα; Να πούνε ότι είμαι και εγώ φόνισσα; Ο εισαγγελέας είπε ότι εμείς είμαστε αθώοι και οι υπόλοιποι είναι ένοχοι!»

«Με κατηγορούν εμένα που την αγαπούσα…»

Η αδελφή της Ευαγγελίας Λυτινάκη που διώκεται για τη δολοφονία της, μιλά στην Αγγελική Νικολούλη, υποστηρίζοντας πως την έχουν μπλέξει άδικα.

«Δεν υπήρξε ποτέ αδελφός μου αυτός. Με κατηγορούν εμένα, που την αγαπούσα», λέει χαρακτηριστικά.

Η Αγγελική τη ρώτησε που βρίσκεται το φρεάτιο που φημολογείται ότι πέταξαν την άτυχη Ευαγγελία και ανέφερε κάποια στην περιοχή.

«Ο αδελφός μου πέθανε και δεν είπε πράμα…»

Η άλλη αδελφή της άτυχης Ευαγγελίας μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ».

«Ο αδελφός μου με κάλεσε στο νοσοκομείο να με δει, γιατί καταλάβαινε πως θα πεθάνει. Πράμα δεν μου ‘πε για την Ευαγγελία. Αν μου είχε πει κάτι, θα το έλεγα στην Ασφάλεια», αναφέρει.

«Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό στην οικογένειά μας. Υπήρχαν βέβαια κτηματικές διαφορές και το θύμα ήμουν εγώ. Θέλουν να με μπλέξουν κι εμένα. Είναι ένα θρίλερ εδώ πέρα, είναι σκοτεινή υπόθεση. Ποιος φταίει, ποιος δε φταίει τι το ψάχνεις; Όταν έρθει η ώρα θα τα πω στον εισαγγελέα. Ξέρω εγώ τι θα πω…», δηλώνει αινιγματικά.

«Έψαχναν μάρτυρα να με κατηγορήσει…»

Η αδελφή του θύματος, που βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της δολοφονίας της, μιλώντας παράλληλα και σε δημοσιογράφο του «Τούνελ», αναφέρθηκε στην κακή σχέση που είχε με τον επίσης κατηγορούμενο αδελφό της που πέθανε.

«Δεν με έβαλαν στο νεκρώσιμο, αλλά δε θα πήγαινα ούτως ή άλλως στην κηδεία… Έψαχναν μάρτυρα να πληρώσουν με την άλλη μας αδελφή για να ενοχοποιήσουν εμένα. Όλα αυτά για ένα κομμάτι γης… Άδικα με έμπλεξαν τα αδέλφια μου. Εγώ εκείνη την ημέρα ήμουν στο χωράφι μέχρι αργά. Δεν ήξερα για την εξαφάνιση της Ευαγγελίας. Ο αδελφός μου μου το είπε το επόμενο πρωί. Ήρθε η αστυνομία για να σκάψει στο χωράφι μου, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Τη βλέπω τους τελευταίους δύο μήνες στο όνειρό μου και μου ζητάει βοήθεια», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Ανιψιός θύματος: Θα φανεί η αλήθεια…

Ο ανιψιός του θύματος και γιος του άνδρα που πέθανε με την κατηγορία να τον βαραίνει, μιλώντας στο «Τούνελ», είπε:

«Προσωπικά, θέλω να διατηρήσω την ιδιωτικότητά μου. Να μη μιλήσω για το θέμα της θείας μου. Ελπίζω ειλικρινά να βρεθούν στοιχεία. Ο πατέρας μου πάντα το ήθελε αυτό κάτι το οποίο επιθυμώ κι εγώ. Να βρεθούν πληροφορίες. Η μνήμη της θείας μου είναι σημαντική για μένα. Και πιστεύω ότι η αλήθεια θα φανεί, προς όφελος του πατέρα μου και της θείας μου. Εγώ όμως δε θέλω να πάρω μέρος σε αυτό, θέλω να το αφήσουμε εδώ.»

Η Ευαγγελία Λυτινάκη χάθηκε το απόγευμα της Κυριακής  9 Δεκεμβρίου του 2018, στην Αγία Μαρίνα Χανίων, όταν επισκέφτηκε τον αδελφό της για να του μεταφέρει τρόφιμα. Την κατέγραψε κάμερα ασφαλείας που βρήκε το «Τούνελ», να πηγαίνει στο σπίτι και όχι να επιστρέφει. Ενάμισι χρόνο μετά ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις στα δύο αδέλφια της για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία.

 

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα