Μου λείπεις – Τα μυστικά στον υπολογιστή για τη σχέση καθηγήτριας με τον 13χρονο μαθητή

Μου λείπεις  – Τα μυστικά στον υπολογιστή για τη σχέση καθηγήτριας με τον 13χρονο μαθητή

Αυτή είναι η 35χρονη φιλόλογος που καταγγέλλεται ότι αποπλάνησε έναν μαθητή της, μόλις 13 ετών. Η πρώτη τέτοια περίπτωση που καταγράφεται στη χώρα, με τους γονείς του παιδιού να είναι έξω φρενών με την εκπαιδευτικό, που εμπιστεύονταν με κλειστά τα μάτια!

Τα όσα ανακάλυψε η μητέρα του 13χρονου, όταν έψαξε τον υπολογιστή του γιου της, ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και προκλητικά μηνύματα. Η 35χρονη καθηγήτρια, που έκανε ιδιαίτερα εδώ και μήνες στο νεαρό αγόρι, τον είχε αποπλανήσει…

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Όλα άρχισαν στις 20 Ιανουαρίου όταν οι γονείς του μαθητή της δευτέρας Γυμνασίου, πήγαν στην αστυνομία και κατέθεσαν όσα στοιχεία βρήκαν στον υπολογιστή, αλλά και όσα είχε παραδεχθεί το παιδί. Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες έδειχναν την 35χρονη καθηγήτρια με τον 13χρονο μαθητή της σε ερωτικές περιπτύξεις είτε σε ξενοδοχεία ημι-διαμονής, είτε στο αυτοκίνητο της, ακόμη και στο σπίτι του 13χρονου, όταν έλειπαν οι γονείς του.

«Της είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Μόλις είδα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του γιου μου έπεσα από τα σύννεφα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του 13χρονου μαθητή.

Η 35χρονη καθηγήτρια φέρεται να ασκούσε τέτοια επιρροή στον μαθητή, που τον είχε πείσει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και μάλιστα ότι είχε μαζέψει αρκετά χρήματα από τα ιδιαίτερα ώστε να ζήσουν άνετα στο εξωτερικό, εκεί, όπου κανένας δεν θα μπορούσε να μπει εμπόδιο στον έρωτά τους. Ωστόσο, φέρεται ότι του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να μαθευτεί η σχέση τους, πείθοντάς τον, ότι όταν ενηλικιωθεί, θα μπορούσαν να ζήσουν μαζί, σαν κανονικό ζευγάρι.

Η δασκάλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έδινε ραντεβού με τον μαθητή σε ξενοδοχείο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας σε ώρες που δεν θα μπορούσε να κινήσει τις υποψίες η απουσία του από το σπίτι, κυρίως μεσημέρια και απόγευμα, λέγοντας ότι θα συναντηθεί με φίλους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ερωτικές σχέσεις με τον ανήλικο μαθητή της άρχισαν αμέσως αφότου ανέλαβε να του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα. Ο 13χρονος μετά την καταγγελία, έδωσε κατάθεση σε ειδικό ψυχολόγο ενώ η καθηγήτρια, η οποία δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο κ. Απόστολος Κόντος, δικηγόρος 35χρονης μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την θέση της εντολέας του.

«Καθήκον όλων μας είναι η προστασία του συμφέροντος και του ψυχισμού του ανηλίκου. Είναι εξίσου σημαντικό να προστατέψουμε τα δικαιώματα της κατηγορούμενης», ανέφερε αρχικά. «Κάποια δημοσιεύματα έχουν ανακρίβειες», πρόσθεσε.

«Αναμένουμε να πάμε σε απολογία, η υπεράσπιση είναι φειδωλή. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η εντολέας μου αναγνωρίζει ότι έφερε σε πολύ δύσκολη συνθήκη τον ανήλικο και την οικογένειά του. Ήταν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση των ανακριτικών αρχών. Και δηλώνει απερίφραστα πως είναι στη διάθεση της οικογένειας εφόσον της ζητηθεί, να πράξει το καθετί με κατεύθυνση την αποκατάσταση τυχόν βλάβης του ανηλικού.», σημείωσε ο  δικηγόρος ερωτηθείς για το αν η εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες.

«Η εντολέας μου γνωρίζει την ηθική απαξία όλου του συμβάντος. Ωστόσο ο ρόλος μου είναι ο εξής: άλλο πράγμα η ηθική απαξία κι άλλο η ποινική αξιολόγηση. Αναγνωρίζω τα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας. Πρέπει να διαχωρίσουμε το πρώτο. Η δικαιοσύνη απερίσπαστη να αφοσιωθεί στην υπόθεση.»

«Επουδενί, από την δικογραφία αλλά μιλώντας και με την ίδια δεν ζήτησε να φύγουν στο εξωτερικό», ξεκαθάρισε.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας 

Τηλεφωνικά προσπαθούσε να εντοπίσει η 35χρονη φιλόλογος μετά την καταγγελία. Οι γονείς προσπάθησαν να απομονώσουν το παιδί. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έστελνε μηνύματα στον ανήλικο. Ένα εξ’ αυτών έγραφε: «Σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σ’αγαπάω πάρα πολύ».

Επιπλέον, από πλευράς αστυνομίας θα ζητήσουν την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της φιλολόγου, για να διερευνηθεί αν υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση.

 

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα