Μπεκατώρου: Κατονόμασε δύο νέα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παράγοντα της ιστιοπλοΐας

Μπεκατώρου: Κατονόμασε δύο νέα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παράγοντα της ιστιοπλοΐας

Δύο νέα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παράγοντα της ιστιοπλοΐκής ομοσπονδίας που κατηγορείται ότι βίασε και την ίδια κατήγγειλε σήμερα η πρωταθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Πέτρος Κουζουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», τα θύματα είναι μια πολύ γνωστή αθλήτρια και μια γνωστή δημοσιογράφος αθλητικού ρεπορτάζ.

Η πρωταθλήτριας φέρεται να δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση με χειρονομίες και άσεμνες εκφράσεις από τον συγκεκριμένο παράγοντα. Από την άλλη, η δημοσιογράφος, σύμφωνα με την καταγγελία, δέχθηκε άσεμνες χειρονομίες κάτω από το τραπέζι στο οποίο κάθονταν, κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής, ακόμα μια καταγγελία με θύτη άλλον παράγοντα της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας έρχεται στο «φως». Όπως κατήγγειλε η διεθνής κριτή, Μαρίνα Ψυχογιού και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο παράγοντας την παρενόχλησε σεξουαλικά μέσα σε αυτοκίνητο όταν προσφέρθηκε να την πάει σπίτι της. Αφού έφτασαν στον προορισμό τους, προέβη σε άσεμνες εκφράσεις και χειρονομίες.

Ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός αναμένεται να καλέσει όλα τα πρόσωπα τα οποία κατονομάζονται μέσω της κατάθεσης Μπεκατώρου.

Στον εισαγγελέα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Στον εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, για να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Ο ίδιος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στη Ρία Τσοχαντάρη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», θα κατέθεσε όσα γνώριζε και ως πρόεδρος της ΕΟΕ αλλά και ως πρώην αθλητής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα