Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: Τι λέει ο πατέρας του 38χρονου προπονητή

Ο πατέρας του 38χρονου προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης τότε αθλήτριας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για όσα γνωρίζει για την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση άνοιξε μετά από την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου και ο 38χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο στον ανακριτή.

Μιλώντας στο Star και στις Αλήθειες με την Ζήνα, ο πατέρας του ισχυρίζεται πώς ο γιος του και η ανήλικη τότε αθλήτρια διατηρούσαν δεσμό κάτι με το οποίο τόσο εκείνος όσο και η μητέρα του προπονητή δεν συμφωνούσαν.

Είχανε δεσμό, εμείς το είχαμε πάρει στραβά, διαφωνούσαμε είπε και σημείωσε πώς ο γιος του που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δούλευε μαζί του στο σιδεράδικο που διατηρεί έτρεφε μεγάλη αδυναμία στους γονείς της κοπέλας σε σημείο που «ζήλευε ακόμη και ο ίδιος».  

«Κάτι έβλεπα εγώ, κάποια πράγματα που δεν μου αρέσανε. Μας είχε πει ο γιος μας ότι χρωστάνε λεφτά και πηγαίναμε και ψωνίζαμε από το μαγαζί τους. Εκεί μου έκανε κάποια σχόλια η μητέρα της κοπέλας όπως «ότι είναι ταιριαστό ζευγάρι», και ότι «πρέπει τα παιδιά να τα παντρέψουμε» και «έναν τέτοιο θέλω για την κόρη μου». Και της λέω για τη διαφορά ηλικίας και μου απάντησε πώς η διαφορά κάνει ευτυχισμένα τα ζευγάρια».

 

ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα