Άφαντος ο δράστης της δολοφονίας του 11χρονου Μάριου

Άφαντος ο δράστης της δολοφονίας του 11χρονου Μάριου

Ήταν μία ιστορία που είχε συγκλονίσει και συγκινήσει το πανελλήνιο. Ο Μάριος ένα 11χρονο αγόρι έφυγε από τη ζωή από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σχολείο του κατά τη διάρκεια γιορτής. Ο τραγικός πατέρας του παιδιού μιλάει αποκλειστικά στο MEGA για τον ανείπωτο πόνο της οικογένειας, που μεγαλώνει από μία... αναφορά στη δικογραφία...

Τρεισήμισι οδυνηρά χρόνια έχουν περάσει για τους γονείς του μικρού Μάριου από την ημέρα που το 11χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα κατά την διάρκεια γιορτής ..και οι αρχές δεν κατάφεραν ακόμα να εντοπίσουν τον δράστη….

Ο πόνος της οικογένειας του Μάριου είναι ανείπωτος και θα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο αφού στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το θάνατο του παιδιού τους στη θέση του κατηγορούμενου παραμένει ακόμα ο προσδιορισμός «άγνωστος δράστης»….

«Στο θέμα του Μάριου δεν υπάρχει καμία ευαισθησία ένα παιδί χάνει τη ζώη του μέσα στο σχολείο σωριάστηκε νεκρό μέσα στο πόδια της μητέρας του …στο ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα ο εγκληματίας του παιδιού μου και κυκλοφορεί ανάμεσα μας ελεύθερος με εξοργίζει…γιατί το παιδι μας μας λείπει …»

Ανήμπορη να προβεί στην ταυτοποίηση του ανθρώπου που πάτησε τη σκανδάλη του όπλου η Πολιτεία επικαλείται δημοσιονομική κρίση και έρχεται να αμφισβητήσει την απόφαση του Δικαστηρίου να δοθούν 500.000 ευρώ στην οικογένεια ως ελάχιστη αποζημίωση….

«Δεν νοείται λέει το ελληνικό δημόσιο να φέρει ευθύνες σε τυχαία περιστατικά και ότι οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας δρουν υπό σχέδιο και ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και ότι αν δοθούν αυτά τα χρήματα στην οικογένεια του Μάριου η ελληνική οικονομία θα έχει τεράστιο πρόβλημα…την έφεση αυτή που έχεικάνει νομίζω ότι προσβάλει τη μνήμη του παιδιού μου και αδικεί την οικογένεια μου…»

Μετά από 3,5 χρόνια η οικογένεια του Μάριου ζητεί δικαίωση και τον εντοπισμό του δράστη, ενώ ελπίζει πως καμία άλλη οικογένεια δεν θα θρηνήσει την απώλεια ενός παιδιού…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα