Ακρίτα: Μάντεψε Άδωνι που χρωστάς 625.000 ποια έφερε στην Ελλάδα και το τελευταίο σεντ

Ακρίτα: Μάντεψε Άδωνι που χρωστάς 625.000 ποια έφερε στην Ελλάδα και το τελευταίο σεντ

Μάντεψε Άδωνι που χρωστάς 625.000 στις τράπεζες ποια δημοσιογράφος έφερε στην Ελλάδα και το τελευταίο σεντ

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο Facebook επιτέθηκε στον υπουργό Ανάπτυξης θυμίζοντάς του ότι «χρωστάς 625.000 στις τράπεζες και ρωτώντας τον αν γνωρίζει ποια δημοσιογράφος είχε λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα και το 2014 - όταν η Οικονομία μας βούλιαζε - έφερε και το τελευταίο σεντ πίσω στην πατρίδα της.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση της Ελ. Ακρίτα

Μάντεψε Άδωνις Γεωργιάδης που χρωστάς 625.000 στις τράπεζες, ποια δημοσιογράφος είχε λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα και το 2014 - όταν η Οικονομία μας βούλιαζε - έφερε και το τελευταίο σεντ πίσω στην πατρίδα της. Θα μπορούσε να αφήσει τα χρήματα της εκεί μετά την αγορα στο Λονδινο το 2011; Θα μπορούσε. Δεν το έκανε. Αυτό περί νόμιμου και ηθικού.

Μάντεψε Αδωνη ποια δημοσιογράφος ΠΡΩΤΑ έφερε τα χρήματα της στην Ελλάδα και ΥΣΤΕΡΑ (ένα χρόνο αργοτερα το 2015) ψηφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Αλήθεια, πόσοι Έλληνες το έκαναν αυτό

Ο λογαριασμός ήταν κοινός με την μητέρα της και οι δυο αποφάσισαν να στηρίξουν τον τόπο τους στα δύσκολα και να καταθέσουν αυτό το πόσον στην Εθνική Τράπεζα.

Μαντεψε Αδωνη ποια δημοσιογράφος έχει όλα τα έγγραφα και τα εξτρε τραπεζών που πιστοποιούν του λόγου το αληθές.

Για να σε βοηθήσω, η δημοσιογράφος που ψάχνουμε ούτε οφσόρ έχει, ούτε 32 ακίνητα, ούτε εξαψήφια δάνεια από τράπεζες. Ούτε δάνεια όπως εσύ που το 2007 χρωστούσες 630.000 ευρώ και σήμερα χρωστάς 624.762,45 ευρώ. Με λίγα λόγια, το πας ίσα βάρκα, ίσα νερά εδώ και 13 χρόνια και δεν σε ακουμπάει κανείς.

Well done luv, που λέμε κι εμείς στην Αγγλία.