Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Εμπλοκή και τρίτου ατόμου στην άγρια δολοφονία της 50χρονης

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Εμπλοκή και τρίτου ατόμου στην άγρια δολοφονία της 50χρονης

Εμπλοκή τρίτου προσώπου στη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα βλέπουν οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Το τρίτο άτομο έχει φιλικές σχέσεις με την 15χρονη κόρη και τον 17χρονο, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές υπάρχει εμπλοκή των ανηλίκων στο έγκλημα, αλλά πρέπει να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι ένα ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί στο τρίτο άτομο που εμπλέκεται στην δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη εμπλοκή στο έγκλημα το τρίτο άτομο που αναζητούν.

 

Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στις Σέρρες με λεωφορείο των ΚΤΕΛ, προκειμένου να επισκεφτούν συγγενή του 17χρονου, όπως υποστήριξαν στους αστυνομικούς.  

Οι δύο νέοι είχαν εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία και εντοπίστηκαν σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο, στο πλαίσιο των μέτρων για τη μη διάδοση του κορονοϊού, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο.

20 μαχαιριές

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν δέσει πρώτα το θύμα με υφασμάτινες ζώνες σε χέρια και πόδια και στη συνέχεια κατάφεραν… 20 μαχαιριές στο λαιμό και το πρόσωπο! Τα χτυπήματα δηλώνουν ιδιαίτερο μένος και θυμό προς το θύμα, όπως σημειώνουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί, κάτι που τους οδηγούσε στο συμπέρασμα των προσωπικών και οικογενειακών διαφορών.

Η έρευνα στο διαμέρισμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου έχει γίνει σε δεύτερο στάδιο μετά τη δολοφονία και πιθανόν προέκυψε… αυθόρμητα, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. Το μαχαίρι με το οποίο οι δράστες κατάφεραν τα θανατηφόρα πλήγματα φαίνεται να βρέθηκε στο εσωτερικό του σπιτιού και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς αναζήτηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στις 20:00 το απόγευμα της Παρασκευής από την ξαδέρφη της, η οποία είχε ανησυχήσει από την απουσία της και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα πριν από ένα χρόνο είχε χάσει το σύζυγό της, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειας ήταν σε προβληματικό επίπεδο, κάτι που επέφερε εντάσεις και προστριβές. Οι αξιωματικοί, που ασχολούνται με την υπόθεση, μετά την εξερεύνηση του τόπου του εγκλήματος έλαβαν καταθέσεις από γείτονες και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος, ωστόσο κομβικές για την εξέλιξη των ερευνών είναι οι καταθέσεις της 15χρονης και του φίλου της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα