Υμηττός: Συνελήφθη καθηγήτρια γιατί δεν φορούσε μάσκα. Τιμωρούσε τα παιδιά με απουσίες

Υμηττός: Συνελήφθη καθηγήτρια γιατί δεν φορούσε μάσκα. Τιμωρούσε τα παιδιά με απουσίες

Για την αρνήτρια του κορονοϊού καθηγήτρια μίλησε στο Open TV ο Παναγιώτης, μαθητής της Γ' Λυκείου του συγκροτήματος του Υμηττού και πρόεδρος του 15μελους. Ο μαθητής εξομολογήθηκε ότι η εν λόγω καθηγήτρια εκτός από το ότι αγνοούσε τους μαθητές της, όταν της ζητούσαν να φορέσει μάσκα γιατί αγωνιούσαν για τους γονείς, τους παππούδες και γενικότερα τις ευπαθείς ομάδες που συναναστρέφονταν καθημερινά, εκείνη όχι μόνο αρνείτο, αλλά τους τιμωρούσε κιόλας, βάζοντάς τους απουσίες.

«Πολλά παιδιά της Β' Λυκείου, μου έλεγαν ότι της ζητούσαν να φορέσει μάσκα. Οι μαθητές της τάξης έλεγαν ότι την παρακαλούσαν να φορέσει μάσκα γιατί είχαν κι ευπαθείς ομάδες στα σπίτια τους κι εκείνη τους έβαζε απουσίες. Εκαναν καταγγελίες οι γονείς και μετά ο διευθυντής. Ελεγε στους μαθητές ότι: δεν πιστεύω στον κορονοϊό και στη μάσκα.

Της έλεγαν «δεν μπαίνουμε στην τάξη αν δεν βάλεις μάσκα και εκείνη τους έβαζε απουσίες. Μακάρι να βάλει τη μάσκα και να γυρίσει. Χρειάζομαι οπωσδήποτε μία φιλόλογο γιατί δίνω πανελλήνιες» είπε ο πρόεδρς του 15μελους του Λυκείου μιλώντας στο Open TV.

Η καθηγήτρια στο Λύκειο του Υμηττού διδάσκει Νεοελληνική Γλώσσα, Εκθεση, Λογοτεχνία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα