Ένοχος ο Γιώργος Ρουπακιάς για τη δολοφονία Φύσσα. Ένοχη για εγκληματικής οργάνωσης τα στελέχη της Χρυσής Αυγής

Ένοχος ο Γιώργος Ρουπακιάς για τη δολοφονία Φύσσα. Ένοχη για εγκληματικής οργάνωσης τα στελέχη της Χρυσής Αυγής

Ένοχοι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης τα πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής!

Ένοχα για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση τα περιφερειακά στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Ένοχοι Μιχαλολιάκος Kασιδιάρης  Λαγός Παππάς και Ματθαιοπολουλος

Ένοχος κρίθηκε ο κατηγορούμενο Γιώργος Ρουπακιάς για όλες τις κατηγορίες που τον βάρυναν, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

16 ακόμη άτομα κηρύχθηκαν ένοχοι.

Και στην υπόθεση του ΠΑΜΕ και στην υπόθεση των Αιγυπτίων κηρύχθηκαν ένοχοι.

Για την επίθεση τους Αιγύπτιους ψαράδες ένοχοι κρίθηκαν και οι πέντε κατηγορούμενοι!

Στην υπόθεση των Αιγυπτίων. Η πραξη που αποδίδεται είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κρίνονται: Αγριογιάννης ένοχος, Μαρίας ένοχος, Παπαδόπουλος ένοχος [...] [Όλοι ένοχοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας Αμπουζίντ Εμπάρακ].

Αλλαγή κατηγορίας για ΠΑΜΕ. Ένοχοι για απόπειρα σωματικής βλάβης και όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας. Και οι πέντε κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για αυτή την πράξη

Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε ότι και οι 5 κατηγορούμενοι για την δολοφονική επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες τον Ιούνιο του 2012 στο Πέραμα κρίθηκαν ένοχοι.

Η πλειονότητα των κατηγορουμένων είναι απόντες, με παρόντες μόνο 11 και ουδείς από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Τα μέτρα ασφαλείας εντός της αίθουσας είναι δρακόντεια με απόλυτη τήρηση των αποστάσεων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Οι δημοσιογράφοι ορίστηκε να παρευρίσκονται στον χώρο του εξώστη της δικαστικής αίθουσας, ενώ στο ακροατήριο βρίσκονται οι δικηγόροι, οι παρόντες κατηγορούμενοι, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα, θύματα και συγγενείς θυμάτων άλλων υποθέσεων κ.α.

Το «παρών» στη δικαστική αίθουσα, όπου θα εκφωνηθεί η απόφαση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, δίνει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο βουλευτής Θανάσης Παφίλης, η κ. Περιστέρα Μπαζιάνα, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χριστόφορος Σεβαστίδης και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.



Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα