Προφυλακιστέος ο δάσκαλος για την εpωτική σχέση με την μαθήτρια στην Ερέτρια

Προφυλακιστέος κρίθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ο 51 ετών δάσκαλος από την Ερέτρια, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το tvstar, έφτασε στα δικαστήρια της Χαλκίδας, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι και ανακρίθηκε για δύο ώρες. 

Γύρω στις 2:30 το μεσημέρι βγήκε από τα δικαστήρια και με τη συνοδεία των αστυνομικών έφτασε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Σημειώνεται ότι η έρευνα της Ασφάλειας Χαλκίδας ξεκίνησε ύστερα από ανώνυμη αλλά έγγραφη καταγγελία που δέχτηκε η Εισαγγελία Χαλκίδας για την δραστηριότητα του παιδόφιλου δασκάλου και στήθηκε διακριτική του παρακολούθηση από αστυνομικούς της Ασφάλειας. 

Νυχτερινές ώρες της Δευτέρας εντοπίστηκε στην περιοχή της Ερέτριας σταθμευμένος, έχοντας μέσα στο αυτοκίνητό του μία 15χρονη μαθήτρια της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου και αμέσως συνελήφθη.  

Από την προανάκριση προέκυψε πως ο παιδόφιλος δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή της Ερέτριας γνώριζε την ανήλικη από τις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού που την είχε μαθήτρια και την είχε προσεγγίσει και είχαν πλήρως ολοκληρωμένη σχέση εδώ και δύο χρόνια…

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης και για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει κλείσει τα 14 έτη, που είναι κακούργημα, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδας και αύριο απολογείται ενώπιον του Ανακριτή, κατόπιν προθεσμίας που ζήτησε και έλαβε.  

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα