Είχα πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα μου από τα 14 μου

Είχα πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα μου από τα 14 μου

Το πρωί οδηγήθηκαν στον ανακριτή η σύζυγος και η κόρη του 49χρονου ταξιτζή για να απολογηθούν για τη δολοφονία του, την περασμένη Κυριακή, στον Εύοσμο.

Οι δύο γυναίκες είναι αντιμέτωπες με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την κατηγορία για παραβίαση του νόμου περί όπλων.

Η 18χρονη κόρη επανέλαβε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου για το Μεσημεριανό δελτίου του Star. Είχα πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα μου από τα 14 μου, από τη β’ γυμνασίου μέχρι σήμερα. Την τελευταία φορά ήταν την Τετάρτη, πριν βάλω τέλος στον εφιάλτη που περνούσα είπε η 18χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 49χρονου. 

Η 45χρονη σύζυγος του θύματος και μάνα της 18χρονης υποστήριξε ότι «δε γνώριζα τίποτα. Δε μου το είχε εκμυστηρευτεί το παιδί μου. Τα χαράματα εκείνης της μέρας, της Κυριακής, έμαθα τι γινόταν και την απόφαση της κόρης μου να δώσει τέλος σε αυτά που βίωνε τα τελευταία χρόνια».

Αναμένεται η απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή γι’ αυτήν την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη, ενεργώντας από κοινού, φαίνεται να μπήκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου ιδιοκτήτη ταξί στο σπίτι του στον Εύοσμο και αφού ακινητοποίησαν το θύμα και τον μαχαίρωσαν επιφέροντάς του πολλαπλά τραύματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα