Στο νοσοκομείο Σύρου με συμπτώματα κορονοϊού ο 28χρονος dealer από την Μύκονο

Στο νοσοκομείο Σύρου με συμπτώματα κορωνοϊού, οδηγήθηκε ο dealer που σκόπευε να πλημμυρίσει με κόκα τη Μύκονο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Σύμφωνα με το protohema, ο 28χρονος, που πιάστηκε το βράδυ της Τρίτης από την ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, καθώς ταξίδεψε από τον Πειραιά, κουβαλώντας μαζί του γύρω στο 1,5 κιλό της «λευκής κυρίας» που είχε κρύψει μέσα σε Playstation, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Σύρου μετά από συμπτώματα που εμφάνισε.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε είχε δέκατα και βήχα, μετεφέρθη στη Σύρο όπου του έγινε τεστ και τα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν αύριο. Ο αλλοδαπός κρατείται σε ειδικό χώρο και μετά τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, αν διαπιστωθεί ότι είναι ασθενής με covid-19, και τη θεραπεία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Ο εντολέας μου οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα Covid-19, υπεβλήθη σε εξετάσεις και το ειδικό τεστ και αναμένουμε τα αποτελέσματα αύριο» τονίζει στο protothema.gr η συνήγορος του 28χρονου κυρία Αναστασία Παναγοπούλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα