Σταμάτησε η καρδιά της Μαργκό μου, τελείωσε. Μαύρισε όλη

Για το άσχημο παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα μίλησε στο Mega ο σύζυγος της 52χρονης που έχασε τη ζωή της την Τρίτη από κεραυνό στη Σκόπελο.

Ο Δημήτρης Κυράνης μίλησε για το περιστατικό που έγινε μόλις 10 μέτρα έξω από το σπίτι του.

Ανεβαίνοντας επάνω, είχαμε δέκα μέτρα για το σπίτι, έπεσε κεραυνός και την πήρε, την σκότωσε», είπε ο σύζυγος της 52χρονης και πρόσθεσε: Σταμάτησε η καρδιά της Μαργκό μου, τελείωσε. Μαύρισε όλη. Είχε καεί. Μαζί φτάναμε για το σπίτι δεν θέλαμε ούτε δέκα μέτρα για να μπούμε στο σπίτι μας. Μένουμε λίγο πιο έξω από τη Σκόπελο».

«Ένα χωράφι έχουμε με κάτι ελιές, πήγαμε το πρωί, δεν έβρεχε το πρωί. Μόλις έπιασε η βροχή καθίσαμε σε μία στάνη, μόλις έκοψε μου λέει η γυναίκα μου πάμε σπίτι. Μόλις φτάναμε σπίτι, όταν έπεσε ο κεραυνός κουνήθηκα, αλλά πιάστηκα από το σχοινί. Εκείνη έπεσε κάτω. Την ρωτάω αν χτύπησε. Πάω κοντά της την γυρίζω ανάποδα, είχε φύγει. Είχε πάει ο κεραυνός από το λαιμό της μέχρι κάτω το πόδι της», είπε ακόμη ο κ. Κυράνης.

«Την έστειλαν να πάει στη Λάρισα. Αφού ήρθε ο γιατρός. η αστυνομία, το είδε το συμβάν. Πώς θα τα βγάλω πέρα; Ζητάνε τόσα λεφτά. Πού να τα βρω; Με 480 περνάνε δύο άνθρωποι να πληρώνεις φώτα, φάρμακα, έχω και την καρδιά μου», κατέληξε ο κ. Κυράνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα